اکسپرس اینتری یا ورود سریع: دعوتنامه برای ارائه درخواست اقامت دائم کانادا

آن دسته از متقاضیان مهاجرت به کانادا که از طریق ورود سریع اقدام می‌کنند، وقتی «دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست» (ITA) به دستشان می‌رسد، یعنی مهارت‌ها و توانایی‌های لازم را برای اینکه دولت کانادا آن‌ها را به رسمیت بشناسد، داشته‌اند.

در بخش‌های زیر در مورد فرایند ITA و دعوتنامه برای ارائه درخواست اقامت دائم کانادا اطلاعات بیشتری به دست خواهید آورد:

  • درباره ITA
  • به دست آوردن ITA
  • مدارک لازم
  • مهلت شصت روزه
  • اطلاعات غلط
  • پذیرفتن ITA
  • منقضی شدن ITA
  • رد کردن ITA

 

درباره‌ی دعوتنامه ارائه درخواست اقامت دائم کانادا

برای آن دسته از دواطلبان «بانک متقاضیان ورود سریع» که انتخاب شده‌اند تا به وسیله‌ی سیستم انتخاب مهاجرت ورود سریع برای مهاجرت به کانادا درخواست دهند، دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست فرستاده می‌شود. شایان ذکر است که درخواست‌های ورود سریع می‌تواند برای مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) باشد. وقتی IRCC از بانک داوطلبان ورود سریع قرعه می‌کشد، دعوتنامه‌های درخواست (ITA) بر مبنای اولویت صادر می‌شوند؛ بانک داوطلبان ورود سریع از داوطلبانی تشکیل شده است که تمایل خود را به مهاجرت به کانادا ارسال کرده‌اند.

دعوتنامه‌ی درخواست با تایید صلاحیت اولیه برای ورود به بانک داوطلبان ورود سریع یا پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرمای کانادایی یا گواهینامه‌ی داوطلبان استانی، فرق دارد. دعوتنامه‌ی درخواست یک نامه است که به صورت اتوماتیک از طریق پروفایل ورود سریع داوطلبان، ایجاد و برای آن‌ها صادر می‌شود.

 

داوطلبان چگونه می‌توانند دعوتنامه‌ی ارائه درخواست بگیرند؟

فقط داوطلبانی می‌توانند وارد بانک اطلاعات ورود سریع شوند که واجد شرایط مهاجرت به کانادا بوده و حداقل معیارهای ورود برنامه‌ی مهاجرت اقتصادی فدرال را داشته باشند. داوطلبان در بانک اطلاعات ورود سریع، بر اساس سیستم جامع رتبه‌بندی (CRS)، رتبه بندی خواهند شد. CRS متقاضیان را تحت مولفه‌های زیر رتبه‌بندی می‌کند:

  • فاکتورهای اصلی فردی
  • همسر یا شریک زندگی عرفی همراه، در صورت وجود؛
  • فاکتورهای انطباق مهارت‌ها
  • فاکتورهای مربوط به پیشنهاد شغلی (qualifying offer of arranged employment)، انتخاب استانی (provincial nomination)، سابقه‌ی تحصیل در کانادا، داشتن خواهر و/ یا برادر در کانادا یا گواهینامه‌ی تسلط به زبان فرانسه

سیستم جامع رتبه بندی در مجموع مشتمل بر 1200 امتیاز می‌شود. دولت کانادا در زمان قرعه کشی بر اساس رتبه‌بندی خود با استفاده از حداقل امتیازی که منتشر می‌کند، دعوتنامه‌هایی برای تعدادی از داوطلبان صادر می‌کند و بدین وسیله از آن‌ها برای درخواست اقامت دائم کانادا دعوت به عمل می‌آورد.

این مطلب را از دست ندهید  10 مکانی که در زمان سفر به کانادا باید از رفتن به آنجا اجتناب کنید

 

مدارک لازم برای ثبت درخواست الکترونیکی (e-application)

تمام داوطلبانی که دعوتنامه‌ی درخواست برایشان فرستاده می‌شود باید مدارک زیر را همراه با درخواست و هزینه‌های مربوط ارسال کنند:

  • پاسپورت معتبر
  • گواهینامه‌ی تولد
  • نتایج آزمون زبان
  • مدارکی دال بر سابقه‌ی کاری
  • گواهینامه‌ی عدم سوء پیشینه از اداره پلیس
  • رسید پیش پرداخت درمانی
  • عکس متقاضی اصلی و اعضای خانواده

مدارک زیر را ممکن است از متقاضیان بخواهند. مدارک لازم بستگی به دو مورد دارد: یک برنامه‌ای که دعوتنامه بر اساس آن برای متقاضی صادر شده است و دوم اطلاعاتی که در پروفایل ورود سریع او وجود دارد:

  • مدرک تحصیلی کانادایی یا ارزیابی مدرک تحصیلی (ECA)
  • گواهینامه
  • ریز نمرات دوره‌های تحصیلی دانشگاهی
  • مدارک دوره‌ی تحصیلات دبیرستان
  • اصل نامه‌ی کارفرمای کانادایی که در آن پیشنهاد شغلی قید شده باشد
  • مدرکی دال بر داشتن فامیل در کانادا
  • مدرکی دال بر توانایی مالی برای تامین بودجه‌ی استقرار در کانادا
  • مدارک قانونی که نشان دهنده‌ی تغییر نام و تاریخ تولد باشد
  • مدارک ازدواج
  • گواهی قانونی پیوند عرفی و مدارکی که تایید کند این پیوند دست کم 12 ماه طول کشیده است
  • گواهی طلاق یا جدایی
  • گواهی فوت همسر (همسران) یا شریک زندگی (شریکان زندگی) قبلی
  • گواهی تولد فرزندان
  • برگه‌های فرزندخواندگی
  • مدرک حضانت کامل فرزندان
  • مدارک سفر (غیر از پاسپورت)
  • کپی تایید شده‌ی گواهی صلاحیت و واجد شرایط بودن در یک شغل آزاد که مقامات استانی/ سرزمینی کانادا صادر کرده باشند
  • کپی قراردادهای کاری و فیش‌های حقوقی
  • مدارک مربوط به مالیات بر درآمد

 

مهلت شصت روزه

توجه: از 26 ژوئن 2018، داوطلبان بعد از دریافت ITA (دعوتنامه‌ی درخواست) 60 روز فرصت دارند درخواست خود را ارائه کنند؛ این مهلت سابق 90 روز بوده است. IRCC اعلام کرده است که داوطلبانی که قبل از تاریخ 26 ژوئن 2018 دعوتنامه درخواست به دستشان رسیده باشد، همچنان 90 روز فرصت خواهند داشت که درخواست خود را کامل کنند.

نکته‌ی قابل توجه این است که از تاریخ صدور ITA 60 روز برای درخواست و ارسال تمام مدارک لازم زمان خواهید داشت. طبق اعلام IRCC این مهلت تمدید نخواهد شد.

به خاطر این محدودیت زمانی، از داوطلبان خواسته می‌شود قبل از صدور دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست، برای اقامت دائم کانادا، مدارک لازم را جمع‌آوری کنند و مطمئن شوند که همه چیز کامل و درست است. اگر داوطلبی مهلت 60 روزه را از دست بدهد، دعوتنامه‌ی درخواست اقامت دائمی که برایش صادر شده است، دیگر اعتبار نخواهد داشت و متقاضی باید دوباره وارد بانک اطلاعاتی داوطلبان ورود سریع (Express Entry pool) شود.

 

اطلاعات غلط (misrepresentation)

اگر معلوم شود اطلاعاتی که داوطلبان وارد کرده‌اند غلط است، به این وضعیت misrepresentation گفته می‌شود و بسته به ماهیت و شدت ادعای اشتباه، جریمه به دنبال خواهد داشت. هدف از پیش بینی شرایط «اطلاعات غلط» این است که متقاضیان دقت کرده و موقع پر کردن درخواست ورود به کانادا، اطلاعات کامل، درست و قابل اعتمادی ارائه کنند. این تمهید برای تضمین این مهم است که برنامه‌های مهاجرت به کانادا بدون خلل و خدشه اجرا شود.

این مطلب را از دست ندهید  بهترین شهرهای دانشجویی کانادا

داوطلبانی که معلوم شود اطلاعات غلط وارد بانک اطلاعاتی ورود سریع کرده‌اند، ممکن است تا پنج سال از ورود دوباره به این بانک اطلاعاتی، منع شوند. بنابراین، بسیار مهم است که همیشه اطلاعات دقیق و درستی ارائه کنید.

دادن اطلاعات غلط ممکن است باعث شود که متقاضی در کانادا پذیرفته نشود. ارسال اطلاعات غلط یا خودداری از دادن اطلاعات درست، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم می‌تواند باعث ایجاد اشتباه در پردازش درخواست متقاضی شود. متقاضی مسئولیت دارد تمام تلاشش را بکند تا درخواستی قابل اعتماد و موثق، دقیق و واقعی ارائه کند و حتی به صورت ناخواسته در مورد خودش اطلاعات غلط ندهد.

نمونه‌هایی از اطلاعات غلط برای اخذ دعوتنامه برای ارائه درخواست اقامت دائم کانادا عبارتند از:

  • متقاضی از یک دوست یا فامیل خود می‌خواهد مدارک و اطلاعاتی برای درخواست او ارسال کند. بعد معلوم می‌شود که اطلاعات فرستاده شده توسط نماینده‌ی متقاضی درست نیست و متقاضی مدعی می‌شود که از نادرستی آن بی‌خبر بوده است. با وجود این، متقاضی مسئول این بوده که اطمینان حاصل کند درخواستش کاملاً درست است و مدارک لازم، دقیق و واقعی هستند. لذا، این امکان وجود دارد که متقاضی به خاطر اطلاعات نادرست ناشی از ارائه‌ی مدارک و اطلاعات غلط رد شود، گرچه خود او مدارک و اطلاعات غلط را ارائه نکرده است.
  • فردی بیان می‌دارد که تا به حال برای جرم و بزهی محکوم نشده است اما در نتیجه‌ی بررسی سابقه‌ی کیفری وی معلوم می‌شود که سوء پیشنه دارد. در این مورد دادن اطلاعات غلط، misrepresentation مستقیم است.

حیطه‌ی misrepresentation به این موارد محدود نمی‌شود. در موارد misrepresentation احتمالی، این امکان وجود دارد که به متقاضی فرصت داده شود تا به مسائل و پرسش‌هایی که راجع به درخواستش مطرح می‌شود، پاسخ دهد.

 

پذیرش دعوتنامه‌ی درخواست

اطلاعات پروفایل اصلی 60 روز بعد از صدور دعوتنامه‌ی درخواست باقی خواهد ماند. داوطلبان در این مدت فرصت دارند درخواست خود را دقیق و درست به همراه مدارک لازم ارائه کنند. ارائه‌ی درخواست کامل به منزله‌ی پذیرفتن دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست است.

وقتی تمام بخش‌های لیست مدارک تکمیل و بارگذاری شدند، داوطلب امکان ارسال درخواست خود را پیدا می‌کند. این گزینه زمانی ظاهر می‌شود که تمام بخش‌ها پر و تکمیل شده باشند. وقتی فایل ارسال شد، یک تاییدیه دریافت (Acknowledgment of Receipt-AOR) به صورت خودکار برای متقاضی فرستاده خواهد شد. IRCC سعی می‌کند ظرف شش ماه از ارسال درخواست توسط متقاضی، فرایند را کامل کند.

این مطلب را از دست ندهید  رشته های علوم پزشکی با دوره طرح اجباری

 

انقضای دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست

اگر تا موعد مقرر درخواست (application) فرستاده نشود، دعوتنامه پاک خواهد شد. داوطلبانی که دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست را رد نکنند و از طرفی ظرف 60 روز درخواست خود را ارسال نکنند، دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواستشان منقضی خواهد شد. در این مرحله، داوطلبانی که هنوز تمایل دارند از طریق ورود سریع به کانادا مهاجرت کنند، باید یک پروفایل ورود سریع جدید کامل ایجاد و ارسال کنند و دوباره در بانک اطلاعات پذیرفته شوند تا در دوره‌های بعدیِ دعوتنامه، مد نظر قرار داده شوند. برای ورود دوباره به بانک اطلاعات، داوطلبان باید حداقلِ معیارها را داشته باشند.

 

رد کردن دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست

داوطلبانی که تصمیم می‌گیرند دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست را رد کنند، پروفایل‌های خود را دوباره به بانک اطلاعات ورود سریع باز می‌گردانند تا در دوره‌های بعدی دعوتنامه‌ها مد نظر قرار گیرد؛ البته این امکان تا زمانی فراهم است که هنوز حداقل معیارهای برنامه‌ی مهاجرت اقتصادی فدرال را داشته باشند.

تضمینی وجود ندارد که بعداً برای داوطلبان، دعوتنامه‌ی ارائه‌ی درخواست دیگری فرستاده شود. اما توجه داشته باشید که رد کردن یک دعوتنامه بر اینکه دوباره برای داوطلب دعوتنامه فرستاده شود یا نه، تاثیر منفی ندارد.

چنانچه قصد مهاجرت به کانادا را دارید بهتر است از این موضوع آگاه باشید که بهترین شیوه برای مهاجرت به این کشور اخذ ویزای تحصیلی می‌باشد. چنانچه قصد اخذ ویزای تحصیلی را دارید روش درست‌تر این است که از متخصصان کمک بگیرید چرا که این افراد به دلیل آشنایی با مباحث ریسک ویزا می‌توانند به شما کمک کنند تا از مراحل انجام کار خود و اخذ پذیرش مطمپن‌تر باشید. همچنین برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها، بهتر است از  دفاتری که نمایندگان دانشگاه مد نظر شما هستند کمک بگیرید. چرا که امکان دریافت پذیرش توسط نمایندگان بیشتر از این خواهد بود که خودتان اقدام کنید و یا کار را به شخصی بسپارید که نماینده‌ی دانشگاه نیست.
گروه مشاوره‌ی آریا علاوه بر اینکه نماینده‌ی بسیاری از دانشگاه‌های کانادایی و استرالیایی در ایران است، و ضمن اینکه دارای سه شعبه -شعبه تهران، اصفهان و استرالیا- می‌باشد، از متخصصین حرفه‌ای نیز جهت بررسی پرونده‌ی شما و همچنین ترجمه‌ی مدارکتان بهره می‌گیرد -مترجمان ناتی- بنابراین با کمک این گروه خواهید توانست از روند کار خود مطمئن‌تر باشید.


مطالب زیر در روند مهاجرت به شما کمک خواهند کرد:

مدارک مورد نیاز برای گذراندن دوره دیپلم در کانادا
تغییرات بیومتریک کانادا از 31 ژوئیه 2018
تحصیل در کانادا بدون مدرک آیلتس
راهنمای تحصیل در کانادا
مزایای تحصیل در کانادا
تحصیل رایگان در کانادا
سوالات رایج در مورد تحصیل در کانادا


 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x