راه های مهاجرت به استرالیا

در این مقاله قصد داریم انواع راه های مهاجرت به استرالیا و زیرکلاس های مربوط به هر نوع ویزا را برای شما به طور مختصر معرفی کنیم. احتمالاً شما در حال حاضر در فکر مهاجرت به یک کشور خوب هستید و منطقی است که باید راجع به کشوری که قصد دارید به آن مهاجرت کنید، پرس و جو کرده و اطلاعات مناسب را در این زمینه کسب کنید.

اگر کشور استرالیا را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اید، پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

عناوینی که در این مقاله با هم به بررسی آنها خواهیم پرداخت عبارت است از:

  • مقدمه ای بر انواع راه های مهاجرت به استرالیا
  • یک توصیه مهم قبل از اقدام جهت مهاجرت به استرالیا
  • مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار به چه صورت است؟
  • مهاجرت به استرالیا از طریق کار با حمایت یا اسپانسری کارفرما چگونه است؟
  • مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت های شغلی یا نیروی متخصص (اسکیل ورکر) به چه صورتی است؟
  • مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج چگونه است؟
  • مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده به چه صورت است؟
  • مهاجرت به استرالیا از طریق پذیرش دانشجویی چگونه است؟
  • آیا مهاجرت به استرالیا از طریق بازنشستگی امکان پذیر است؟

مقدمه ای بر انواع راه های مهاجرت به استرالیا

مقدمه ای بر انواع راه های مهاجرت به استرالیا

 

کشور استرالیا از جمله کشورهای توسعه یافته و مهاجرپذیری است که همواره تلاش کرده است بستر مناسبی را برای جذب اتباع خارجی و نیروهای غیربومی فراهم آورد. هدف اصلی از جذب نیروهای خارجی  ایجاد یک بستر چند فرهنگی برای  رشد، شکوفایی و توسعه اقتصاد و فرهنگ این کشور است.

کشور استرالیا با داشتن طبیعتی بکر و منحصر به فرد، معادنی وسیع، منابع و ذخایر طبیعی گسترده و اقتصادی قوی و پویا به یکی از پرطرفدارترین و البته پرمتقاضی ترین کشورهای دنیا در زمینه مهاجرت تبدیل شده است.

اولین اقدام بعد از انتخاب کشور استرالیا به عنوان مقصد توسط متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا، انتخاب بهترین و مناسب ترین راه مهاجرتی بر اساس شرایط و داشته های آنها است.  بنابراین داشتن اطلاعات کافی و سنجیدن تمام جوانب توسط شخص متقاضی در مورد انواع راه های مهاجرت به استرالیا از اهمیت خاصی در راه اخذ اقامت استرالیا برخوردار است.

خوشبختانه دولت و اداره مهاجرت استرالیا، راه های متنوع و مختلفی را جهت مهاجرت به این کشور برای متقاضیان در نظر گرفته است. در این مقاله سعی می‌کنیم به بررسی تعدادی از آنها بپردازیم.

پیشنهاد می کنیم مقاله روش های مهاجرت به استرالیا را نیز در این راستا مطالعه فرمایید.

یک توصیه مهم قبل از اقدام جهت مهاجرت به استرالیا

یک توصیه مهم قبل از اقدام جهت مهاجرت به استرالیا

یک توصیه مهم قبل از اقدام جهت مهاجرت به استرالیا

 

قبل از هر چیز، توصیه می‌کنیم اگر هم اکنون و با خواندن این مقاله به فکر مهاجرت به استرالیا افتاده اید، ولی  احساس می کنید هیچ ایده ای برای شروع ندارید و یا با سؤالات خیلی زیادی مواجه شده اید، حتماً از کمک یک مشاور یا وکیل مهاجرتی معتبر بهره بگیرید. همچنین پیشنهاد می کنیم دو مقاله چگونگی مهاجرت به استرالیا و قوانین جدید مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۹ را نیز در این راستا مطالعه فرمایید.

خوب است بدانید که برای مشاوره توسط وکلا و مشاورین مهاجرتی به هیچ عنوان مجاب به پرداخت هزینه های گزاف و بالا نیستید. در صورت درخواست هزینه های بالا توسط دفاتر وکالت یا مشاوره ای، قبل از انجام هر گونه مشورتی حتماً از ادامه همکاری با آن دفاتر خودداری کنید.

 

تعدادی از راه های قانونی و پرمخاطب مهاجرت به استرالیا عبارت است از:  

  1. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار و تجارت
  2. مهاجرت به استرالیا از طریق کار با حمایت یا اسپانسری کارفرما
  3. مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت های شغلی یا نیروی متخصص (اسکیل ورکر)
  4. مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده
  5. مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و نامزدی
  6. مهاجرت به استرالیا از طریق پذیرش دانشجویی
تعدادی از راه های قانونی و پرمخاطب مهاجرت به استرالیا

تعدادی از راه های قانونی و پرمخاطب مهاجرت به استرالیا

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار و تجارت به چه صورت است؟

این نوع ویزا از زیرشاخه های ویزاهایی که تحت عنوان حامی یا کاندیدای ایالتی (State nomination) شناخته می شوند، محسوب می شود. اما حامی یا کاندیدای ایالتی به چه معنی است؟ در این نوع از ویزاها اختیار تام را به دولت های ایالتی استرالیا می دهد که صاحبان مشاغل، سرمایه گذاران و تاجران را در سرتاسر دنیا جذب کرده و آنها را در ایالت های مختلف استرالیا گرد هم آورد تا این افراد توانایی ایجاد شغل، کارآفرینی، سرمایه گذاری و تجارت جهت ایجاد کسب و کار را داشته باشند تا بتوانند در راستای رونق صنعتی و توسعه اقتصادی این کشور کوشا باشند.

سرمایه گذاران، کارآفرینان، تاجران، مدیران ارشد و یا صاحبان مشاغلی که از پشتوانه مالی و تجربه کافی مدیریتی در سرمایه گذاری و یا ایجاد کسب و کارهای نوآورانه و خلاقانه را دارند می توانند از طریق این نوع ویزا اقدام کنند.

ویزای سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار و تجارت شامل زیرکلاس های زیر است:

  • زیرکلاس ۱۳۲ یا ویزای اقامت دائم سرمایه گذاری برای صاحبان کسب و کار نخبه و با استعداد
  • زیرکلاس ۱۸۸ یا ویزای اقامت مشروط سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار
  • زیرکلاس ۸۸۸ یا ویزای اقامت دائم سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار
  • زیرکلاس ۸۹۰ یا ویزای اقامت دائم صاحبان کسب و کار
  • زیرکلاس ۸۹۱ یا ویزای اقامت دائم سرمایه گذاری
  • زیرکلاس ۸۹۲ یا ویزای اقامت دائم صاحبان کسب و کار (با استفاده از حامی یا اسپانسر ایالتی – منطقه ای)
  • زیرکلاس ۸۹۳ یا ویزای اقامت دائم سرمایه گذاران کسب و کار (با استفاده از حامی یا اسپانسر ایالتی – منطقه ای)
  • زیرکلاس ۴۰۵ یا ویزای اقامت موقت سرمایه گذاری در بازنشستگی

 

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با حمایت کارفرما چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با حمایت کارفرما چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با حمایت کارفرما چگونه است؟

 

متقاضیانی که قصد دارند از طریق اشتغال به کار و با حمایت کارفرما به استرالیا مهاجرت کنند، می ‌توانند از زیرکلاس های مربوط به این نوع ویزا استفاده کنند. از جمله نکات مهم در مورد این ویزا این است که اولاً شخص متقاضی باید تخصص لازم را در زمینه شغلی خود را داشته باشد، ثانیاً کارفرمایی در خاک استرالیا پیدا شود که متقاضی را حمایت کرده و یا به عبارتی اسپانسر او شود. مهمتر از آن، اسپانسر مورد نظر باید به دولت و اداره مهاجرت استرالیا ثابت کند که این نیرو در حال حاضر در میان نیروهای کار بومی استرالیا یافت نمی‌شود و نیاز است که از نیروها یا اتباع خارجی دیگر کشورها استفاده شود.

ویزای کار با حمایت کارفرما شامل زیرکلاس های زیر است:

  • زیرکلاس ۱۸۶ یا ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرمای شغلی
  • زیرکلاس ۱۸۷ یا ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرمای شغلی منطقه ای (در مناطق خاص یا کم جمعیت)
  • زیرکلاس ۴۰۰ یا ویزای کار موقت در یک شغل بسیار تخصصی به صورت اقامت کوتاه مدت
  • زیرکلاس ۴۰۱  ویزای کار موقت به در یک شغل بسیار تخصصی صورت اقامت بلند مدت
  • زیرکلاس ۴۰۳ یا ویزای کار موقت در روابط بین الملل
  • زیرکلاس ۴۰۷ یا ویزای کار موقت جهت شرکت در برنامه های دوره های آموزشی
  • زیرکلاس ۴۰۸ یا ویزای کار موقت جهت شرکت در یک برنامه های تبادل فرهنگ، دانش و تجربیات اجتماعی 
  • زیرکلاس ۴۲۰ یا ویزای کار موقت در مشاغل تفریحی و سرگرم کننده
  • زیرکلاس ۴۵۷ یا ویزای کار موقت بر اساس مهارت و تخصص
  • زیرکلاس ۴۸۵ ویزای موقت مهارت های شغلی افراد فارغ التحصیل از دانشگاه های استرالیا

 

مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت های شغلی یا نیروی متخصص (اسکیل ورکر) چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت های شغلی یا نیروی متخصص (اسکیل ورکر) چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت های شغلی یا نیروی متخصص (اسکیل ورکر) چگونه است؟

 

از دیگر راه های مهاجرت به استرالیا باید به ویزای مهارت های شغلی یا نیروی متخصص که تحت عنوان اسکیل ورکر نیز شناخته می شود، اشاره کرد. کشور استرالیا همواره طی سالیان اخیر بر طبق سیاست های از پیش تعیین شده ای، به دنبال جذب نیروهای متخصص و خبره غیربومی (اتباع خارجی) به منظور افزایش رشد و رونق اقتصادی خود بوده است. ایرانیان عزیز معمولاً به دلیل سطح تحصیلات خوب، سابقه کاری مناسب و تسلط نسبی به زبان انگلیسی می توانند از طریق زیرکلاس های مربوط به این نوع ویزا به کشور استرالیا مهاجرت کنند. روند اصلی این نوع ویزا بر اساس یک سیستم امتیازدهی استاندارد بوده که عواملی همچون سن، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، سوابق کاری و داشتن مدرک زبان بین المللی نقش بسزایی در موفقیت متقاضیان ایفا می کند.

ویزای مهارت های شغلی یا نیروی متخصص شامل زیرکلاس های زیر است:

  • زیرکلاس ۱۸۹ یا ویزای دائم مهارت های شغلی به صورت مستقل
  • زیرکلاس ۱۹۰ یا ویزای دائم مهارت های شغلی همراه با اسپانسر یا حامی ایالتی
  • زیرکلاس ۴۷۶ یا ویزای موقت مهارت های شغلی افراد فارغ التحصیل از دانشگاه های خاص
  • زیرکلاس ۴۸۹ یا ویزای موقت مهارت های شغلی همراه با اسپانسر یا حامی ایالتی یا اسپانسر فامیلی در مناطق خاص یا کم جمعیت
  • زیرکلاس ۸۸۷ یا ویزای موقت مهارت های شغلی در مناطق خاص یا کم جمعیت

اگر قصد دارید با سیستم امتیازبندی این نوع ویزا آشنا شوید اینجا را کلیک کنید.

همچنین دو مقاله آخرین تغییرات مهاجرت به استرالیا و راهنمای جامع RPL را از دست ندهید.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده به چه صورت است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده به چه صورت است؟

 

دولت و اداره مهاجرت استرالیا همواره بر استحکام خانواده و بودن آن ها در کنار هم اهمیت بسیار زیادی است. بنابراین به والدین یا فرزندان افرادی که تبعه استرالیا بود یا اقامت دائم استرالیا را دارند این فرصت داده شده است که  از زیر کلاس های مربوط به این نوع ویزا استفاده کنند تا بتوانند در کنار خانواده خود باشند. در اینجا به تعدادی از این زیرکلاس ها اشاره می کنیم:

  • زیرکلاس ۱۰۱ و ۸۰۲ یا ویزای دائم برای فرزندان خارج از استرالیا توسط والدین به عنوان حامی یا اسپانسر 
  • زیرکلاس ۱۰۲ یا ویزای دائم فرزند خواندگی برای فرزندان خارج از استرالیا توسط والدین فرزند خوانده به عنوان حامی یا اسپانسر
  • زیرکلاس ۱۱۷ یا ویزای دائم کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست توسط والدین واجد شرایط به عنوان حامی یا اسپانسر
  •  زیرکلاس ۱۰۳ ویزای دائم والدین خارج از استرالیا توسط فرزندان واجد شرایط به عنوان حامی یا اسپانسر
  •  زیرکلاس ۱۴۳ یا ویزای دائم والدین کمک کننده خارج از استرالیا توسط فرزندان واجد شرایط به عنوان حامی یا اسپانسر
  •  زیرگروه ۱۷۳ یا ویزای موقت برای والدین خارج از استرالیا توسط فرزندان واجد شرایط به عنوان حامی یا اسپانسر

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و نامزدی چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و نامزدی چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و نامزدی چگونه است؟

 

از دیگر راه های مهاجرت به استرالیا که همانند ویزای خانوادگی در راستای سیاست استحکام کانون گرم خانواده و کنار هم بودن اعضای خانواده است می توان به اقامت از طریق ازدواج یا ویزای نامزدی اشاره کرد. بدین صورت که اگر فردی با یک شهروند یا شخصی که اقامت دائم استرالیا را دارد ازدواج رسمی و کاملاً قانونی انجام دهد، می تواند اقامت دائم استرالیا را اخذ کرده و زندگی مشترک را با همسر خود در استرالیا شروع کند. از جمله زیرکلاس های می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زیرکلاس ۳۰۰ یا ویزای موقت از طریق قصد ازدواج در آینده
  • زیرکلاس ۱۰۰ و ۳۰۹ یا ویزای مشروط (دائمی / موقت) از طریق نامزدی
  • زیر کلاس ۸۰۱ و ۸۲۰ یا ویزای (دائمی / موقت) نامزدی 

 

مهاجرت به استرالیا از طریق پذیرش دانشجویی چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق پذیرش دانشجویی چگونه است؟

مهاجرت به استرالیا از طریق پذیرش دانشجویی چگونه است؟

 

یکی از بهترین راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از طریق تحصیل یا ویزای تحصیلی است. استرالیا از جمله کشورهایی است که سالیانه دانشجویان بسیاری را جذب دانشگاه های خود می کند و البته متقاضیان زیادی نیز تمایل دارند که تحصیلات خود را در معتبرترین دانشگاه های استرالیا به سرانجام برسانند. امکانات جامع آموزشی، متدهای پیشرفته در زمینه آموزش، انواع کمک هزینه های مالی و بورسیه های تحصیلی و مهمتر از همه موقعیت های شغلی در آینده برای دانشجویان باعث شده است که این راه از جمله موثرترین و پرمخاطب ترین راه های مهاجرت به استرالیا تلقی شود.

مقاله های چگونگی مهاجرت به استرالیا و مزایای مهاجرت به استرالیا را از دست ندهید.

از دیگر روش های مهاجرت به استرالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهاجرت از طریق تخصص دامپزشکی

مهاجرت از طریق تخصص پزشکی و پرستاری

مهاجرت از طریق ویزای ورزشی

خدمات تیم مدیریت موسسه آریا جهت اخذ ویزای دانشجویی

خدمات تیم مدیریت موسسه آریا جهت اخذ ویزای دانشجویی

خدمات تیم مدیریت موسسه آریا جهت اخذ ویزای دانشجویی

 

تیم مدیریت موسسه آریا افتخار دارد که با تجربه ای بالغ بر ۱۵ سال فعالیت در زمینه خدمات دانشجویی یاری رسان شما باشد.

درصورتیکه قصد ادامه تحصیل در هر کدام از کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزلند را دارید به صفحه خدمات ما مراجعه کنید و از مشاوره کارشناسان ما بهره ببرید.

شما می توانید با پر کردن فرم مشاوره تحصیلی ما، فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود را به ما بسپارید.

در پایان این مقاله، مقالات زیر را از نیز حتماً مطالعه فرمایید:

صفر تا صد تحصیل در استرالیا (هر آنچه که باید بدانید!)

دوره های تحصیلی در استرالیا

نکاتی در مورد ویزای دانشجویی استرالیا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا

رشته های دانشگاهی استرالیا

 

17+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x