فرم درخواست مهاجرت به استرالیا

در این مقاله قصد داریم راجع به فرم درخواست مهاجرت به استرالیا در مورد انواع ویزاها، به خصوص ویزاهای کاری صحبت کنیم و شرایط لازم را به شما کاربران عزیز اطلاع دهیم.

بدیهی است برای شروع هرگونه فرآیند مهاجرتی، از جمله مهاجرت به استرالیا، نیاز است متقاضی فرم اولیه درخواست مهاجرت به استرالیا را بر اساس نوع ویزای درخواستی پر کنید. اداره مهاجرت استرالیا سامانه یا درگاهی (Portal) را در قالب یک وب سایت و به صورت کاملاً رایگان جهت ثبت نام اولیه  و پر کردن فرم درخواست مهاجرت به استرالیا، برای متقاضیان ارائه کرده است.

در این مقاله سعی شده است به سؤالات زیر پاسخ داده شود:

  • فرم EOI چه فرمی است؟
  • خدمات پرداخت آنلاین برای سفر به استرالیا چگونه است؟
  • انواع ویزاهای توریستی (زیرکلاس ۳۰۰) به کشور استرالیا چه هستند؟
  • مدت زمان اعتبار هر نوع ویزا چقدر است؟

بعد از آن که متقاضی بر اساس شرایط خود بهترین و مناسب ترین مسیر مهاجرتی به استرالیا را انتخاب کرد، می بایست فرم درخواست مهاجرت به استرالیا را بر اساس نوع ویزای درخواستی از درگاه یا پورتال مورد نظر پر کرده و آن را ارسال  کند.

 

این مطلب را از دست ندهید  مشاوره رایگان ویژه علاقمندان به تحصیل در استرالیا و کانادا

فرم EOI چه فرمی است؟

فرم EOI چه فرمی است؟

فرم EOI چه فرمی است؟

 

فرم آنلاین مربوط به ویزاهای کار موقت و دائمی استرالیا یا اسکیل ورکر EOI نام دارد که مخفف عبارت Expression of Interest است. افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق انواع ویزاهای کاری را دارند می بایست از سیستم SkillSelect درخواست خود را ثبت کنند. در سیستم SkillSelect باید فرم درخواست EOI که یک فرم ۱۶ صفحه ای است توسط متقاضی تکمیل و ارسال شود. لازم به ذکر است که پر کردن فرم EOI به منزله قرار گرفتن شما در صف دعوت نامه است، نه گرفتن ویزا!

نکته) افرادی که قصد دارند از طریق پذیرش یا ویزای دانشجویی به کشور استرالیا وارد شوند، نیاز است که پس از اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود، از طریق وب سایت اداره مهاجرت فرم آنلاین مربوط به ویزای دانشجویی را  پر کنند.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله مربوط به ویزای تحصیلی استرالیا را از اینجا مطالعه فرمایید.

بررسی تقاضای ورود به کشور استرالیا با یکی از این روش های زیر امکان پذیر می باشد:

  • داشتن ویزای کاری (رشته های غیرپزشکی)
  • داشتن ویزای کاری (رشته های پزشکی و پیراپزشکی)
  • ویزای سرمایه گذاری
  • پذیرش و ویزای تحصیلی
  • ویزای فارغ التحصیلان در رشته های مهندسی که تنها از دانشگاه تهران و یا امیرکبیر باشد.
  • داشتن ویزای توریستی یا سیاحتی (شرکت در سمینار و یا کنفرانس )
  • داشتن ویزای خویشاوند نزدیک (مانند ویزای ازدواج، والدین و فرزندان)

 

اگر برای ادامه تحصیل به استرالیا می روید لازم است درباره خدمات پرداخت آنلاین اطلاعات داشته باشید:

اگر برای ادامه تحصیل به استرالیا می روید لازم است درباره خدمات پرداخت آنلاین اطلاعات داشته باشید:

اگر برای ادامه تحصیل به استرالیا می روید لازم است درباره خدمات پرداخت آنلاین اطلاعات داشته باشید:

 

این مطلب را از دست ندهید  ویزای استرالیا از طریق ازدواج

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور استرالیا را دارند، موظف هستند قبل از سفر به استرالیا، هزینه های مربوط به درخواست ویزا، بیمه دانشجویی، پرداخت شهریه و سایر مبالغ را پرداخت کند. این هزینه ها می بایست با استفاده از کارت های اعتباری نظیر ویزاکارت یا مسترکارت پرداخت شود. حال به دلیل اینکه معمولاً ایرانیان فاقد اینگونه کارت های اعتباری هستند و این نوع خدمات برای متقاضیان ایرانی وجود ندارد، دفاتری وجود دارند که در ازای دریافت مبلغی به دلار استرالیا همراه با کارمزد این قبیل خدمات را برای متقاضیان ارائه می دهند.

پیشنهاد می کنیم مقاله ارتباط با ایرانیان مقیم استرالیا را مطالعه فرمایید.

انواع ویزای توریستی استرالیا:

دولت و اداره مهاجرت استرالیا به افراد توریست اجازه موقت و اقامت کوتاه مدت را تا سقف حداکثر ۱ سال می دهد . ویزای توریستی خود به سه نوع تقسیم می شود:

  • ویزای عادی یا ویزای گردشگری
  • ویزای از طریق حمایت خانواده ای که در استرالیا اقامت گزیده اند.
  • ویزا به منظور تجارت
انواع ویزای توریستی استرالیا:

انواع ویزای توریستی استرالیا:

 

به منظور اخذ ویزای توریستی موارد هستند که می توانند تأثیر مستقیم بر روی صدور یا عدم صدور هر کدام از این سه نوع ویزای توریستی بگذارند، در واقع می توانند شانس شما را برای صدور ویزا از سمت سفارت یا کنسولگری استرالیا افزایش دهند مانند:

  • داشتن تمکن مالی و همچنین شرایط شغلی شما
  • اینکه افراد نزدیک یا به عبارتی خانواده شما مانند پدر، مادر، همسر و یا فرزندان در ایران باشند و شما انگیزه بالایی برای بازگشت به کشور خود را داشته باشد.
  • سوابق سفرهایی که داشته اید.
  • این که به چه علت تصمیم به سفر به استرالیا گرفته اید.

۱. ویزای عادی:

با این نوع  ویزا هم می توانید به دیدار دوستان و آشنایان بروید و هم اینکه از جاذبه های دیدنی در استرالیا دیدن فرمایید.

۲. ویزا از طریق حمایت خانواده ای  که در استرالیا اقامت گزیده اند:

علاوه بر داشتن مزایای ویزای عادی، می توانید به مدت ۳ ماه هم در این کشور محصل باشید و درس بخوانید.

۳. ویزا به منظور تجارت

این ویزا برای اشخاصی که قصد دارند از یک بیزینس یا کسب و کار مشخص بازدید کنند در نظر گرفته شده است. همچنین این نوع ویزا مناسب برای افرادی است که قصد انجام مذاکرات تجاری و یا شرکت در کنفرانس ها و سمینارهای مختلف را دارند.

مدت زمانی که هر ویزا می تواند معتبر باشد:

ویزای عادی و ویزا از طریق حمایت خانواده هر دو به مدت ۱ سال و ویزای تجاری است به مدت ۳ ماه اعتبار دارد.

در پایان این مقاله خوب است اشاره کنیم یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت به استرالیا ویزای دانشجویی است. شما می توانید مطالب موجود در مقاله نکاتی در مورد ویزای دانشجویی استرالیا را مطالعه فرمایید. در صورتی که قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در استرالیا را دارید به صفحه خدمات ما مراجعه کرده و از مشاوره کارشناسان ما بهره ببرید.

شما متقاضیان عزیز می توانید برای اقدام جهت ویزای دانشجویی فرم مشاوره تحصیلی ما را تکمیل کرده و یا با مشاورین ما در شعب مختلف مؤسسه مدیریت آریا تماس حاصل فرمایید.

پیشنهاد می‌کنیم مقالات زیر را مطالعه فرمایید:

خرید مغازه در استرالیا

اداره مهاجرت استرالیا در تهران

آخرین تغییرات مهاجرت به استرالیا

اختلاف ساعت ایران و ملبورن استرالیا

جاذبه های فرهنگی در کانبرا

15+

1 دیدگاه. ترک جدید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x