گروه آریا » کانادا » فوت کوزهگری برای پیدا کردن کار در کانادا
فوت کوزهگری برای پیدا کردن کار در کانادا

معمولا دانشجویانی که جهت مهاجرت تحصیلی به کانادا اقدام میکنند، قصد زندگی در این کشور را دارند. به عبارت دیگر، شما برای اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادایی سختیهای زیادی را به جان میخرید.
برای مثال شما باید دو الی سه سال برای جمع آوری مدارک تلاش کنید، در آزمونهای زبان و بینالمللی شرکت کنید، نمرات مناسبی اخذ نمایید و در حالت عادی، بیست الی سی میلیون تومان خرج کنید. اما تمام این سختیها به چه علتی انجام میشود؟
در اینکه سیستم آموزشی دانشگاههای کانادا بسیار باکیفیت است، شکی وجود ندارد. اما اکثر دانشجویان صرفا به خاطر «تحصیلات عالی» این همه سختی نمیکشند و به خودشان دردسر نمیدهند.
آنها در حقیقت قصد اشتغال و زندگی در کانادا را دارند. کشوری که بازار کار بسیاری خوبی دارد، از وضعیت اقتصادی مناسبی بهره میبرد و برای نیروی کار، درآمد بالایی تعیین کرده است.
اما بعد از فارغالتحصیلی و اتمام تحصیلات در کانادا، چگونه کار پیدا کنیم؟ ما در ادامه قرار است راهنماییهایی جهت کار پیدا کردن در کانادا را در اختیارتان قرار دهیم. پس ما با همراه باشید.
1. رزومهی خود را کانادایی کنید!
هنگام جستجوی شغل در کانادا، باید یک رزومه تایپ شده تهیه کنید. شما باید با قالب رزومه کاری در کانادا آشنا شوید تا بتوانید رزومهی خود را اصطلاحا کانادایی کنید.
به همین ترتیب، تجربه و مهارتهای خود را مطابق میل کارفرماهای کانادایی ارائه خواهید داد. راجع به نحوه و زمان استفاده از آن نیز حتما باید اطلاعات مناسبی داشته باشید. محتوای رزومه را بر اساس شغل مورد نظر تنظیم کنید تا به چشم بیایید.
تجارب قبلی خود را واقعی و عددی بیان کنید و بلوف نزنید. به خاطر موفقیتهایی که به دست آوردهاید هیجان زده شوید. اگر این دستآوردها شما را هیجان زده نمیکند، پس هیچ کارفرمایی را هیجان زده نخواهد کرد.
2.از لینکدین استفاده کنید
لینکدین به شما اجازه میدهد تا ارتباطات حرفهای خود را سازماندهی کنید. شما از طریق لینکدین میتوانید حضوری آنلاین ایجاد کنید و از اتصالات مشترک با دیگر اعضای پیج خود بهره ببرید.
هدف، ایجاد ارتباطاتی است که میتواند شما را در رسیدن به اهداف حرفهای خود یاری کند. حالا فرقی نمیکند که میخواهید شغل مناسبی پیدا کنید یا میخواهید هنگام تحصیل در کانادا، در یکی از بزرگترین شبکههای اجتماعی در دسترس باشید.
در هر صورت، لینکدین به شما در رسیدن به اهدافتان کمک خواهد کرد. البته حواستان به محتوای شبکههای اجتماعی نیز باشد. آن عکسهای عجیب و غریبی که پارسال در توییتر منتشر کردهاید را واقعا باید پاک کنید.
اگر عکس پروفایلتان را یک سلبریتی گذاشتهاید، پس آن را هم بردارید و عکس واقعی خودتان را روی پروفایلتان قرار دهید.
3.به جای ایمیل از تلفن همراه استفاده کنید
این خیلی سخت است که از طریق ایمیل، توجه کسی را جلب کنید. بنابراین از تلفن استفاده کنید یا در صورت امکان با کارفرما به صورت حضوری ملاقات کنید.
هنگامی که نیاز به استفاده از ایمیل دارید، از پیگیری نترسید. چون به کارفرما ثابت میکنید که در همکاری با آنها بسیار جدی هستید.
4. بیزینس کارت تهیه کنید
نوشتن شماره تلفن خود روی کاغذ خیلی غیر حرفهای به نظر میرسد. به این ترتیب، بعید است شخصی که با او صحبت می کنید با شما تماس بگیرد.
تهیهی کارت ویزیت ارزان واقعا کاری ندارد. بنابراین پس از تهیهی سیمکارت محلی، برای تهیهی کارت ویزیت اقدام کنید. طراحی آن را ساده نگه دارید.
سعی کنید که در کارت، شماره تلفن، ایمیل، آدرس، نام کامل و حرفهی خود را درج کنید. همیشه تعداد معدودی از این کارتها را همراهتان داشته باشید.
5. در یافتن شغل تماموقت سماجت به خرج دهید
روند جستجوی شغل در کانادا میتواند ماهها طول بکشد. بنابراین پس از تماس اولیه پیگیری کنید و اگر بلافاصله جواب نمیدهند، تسلیم نشوید.
ایمیلی با مضمون تشکر پس از مصاحبه، شما را از سایر متقاضیان جدا خواهد کرد. اگر به پول نیاز دارید، هنگام پیدا کردن یک شغل تمام وقت، در جایی به صورت پاره وقت مشغول به کار شوید.
6. ارائهی آسانسوری (معرفی سریع)را یاد بگیرید
ارائهی آسانسوری تکنیکی در شروع گفتگو است. این ارائه به شما کمک میکند تا مخاطب را به سرعت جذب محتوا کرده و او را متقاعد کنید.
پس آمادهی پاسخ دادن به این سوال باشید: «پس چه چیزی شما را به اینجا میآورد؟». این نشان میدهد که شما برای برقراری ارتباط با کارفرما ارزش زیادی قائل هستید.
البته دلیل اینکه نام آن را «ارائهی آسانسوری» گذاشتهاند، این است که شما باید در طول مدت حضور خود در آسانسور، منظور خود را به یک غریبه بفهمانید. یک قلم و کاغذ دست بگیرید و حرفهای خود را تدوین کنید. حتی سعی کنید یک مکالمه با غریبهای فرضی را در خانه تمرین کنید.
7. گلچین کنید
اینکه یک برنامهی شغلی هدفمند داشته باشید، به مراتب شانس بیشتری نیز در دستیابی به موفقیت خواهید داشت. به بیان سادهتر، اگر به جای ارسال رزومهی خود به تمام کارفرماها، آن را فقط برای کسانی ارسال کنید که مزایای شغلی خوبی را پیشنهاد میکنند، موفقتر خواهید بود.
کارفرماها احتمالا از روند ارسال رزومه مطلع هستند و میدانند که شما رزومهی خود را برای چه شرکتهایی ارسال میکنید. پس در انتخاب شرکت، دقت نظر داشته باشید.
8. مجوز بگیرید.
برای یافتن برخی مشاغل در کانادا، ممکن است به مجوز خاصی نیاز داشته باشید. مشاغلی مانند تدریس، فیزیوتراپی، پرستاری و کارهای اجتماعی، معمولاً به مجوز نیاز دارند.
برای اخذ این مجوزها یا باید در آزمونهای خاصی شرکت کنید یا ماهها درگیر کاغذبازی شوید. این فرایند میتواند تا شش ماه طول بکشد. بنابراین تحقیقات و برنامه ریزیهای خود را قبل از مهاجرت تحصیلی به کانادا انجام دهید.
9. راجع به حرفهی خود اطلاعات بیشتری به دست بیاورید و روند کارها را کانادایی پیش ببرید.
سعی کنید راجع به حرفه و رشتهی خود اطلاعات کاملی به دست بیاورید. همچنین، سعی کنید کانادایی رفتار کنید. مثلا اگر در ایران هستید، نمیتوانید با منطق کانادایی کار پیدا کنید.
پس در کانادا هم نمیتوانید با منطق ایرانی، شغلی پیدا کنید. پس به این جزئیات توجه کاملی داشته باشید.
سخن آخر
کانادا کشوری است که برای دانشجویان بینالمللی و فارغالتحصیلان ارزش بسیار زیادی قائل است. برخی این کشور را مهاجرنشین میدانند.
پس هیچوقت کسی در حق شما تبعیض قائل نمیشود و میتوانید با خیال راحت، شغل مناسبی پیدا کنید. جهت پیدا کردن شغل، هم میتوانید از آژانسهای کاریابی کمک بگیرید، هم از سایتهای استخدامی کانادا استفاده کنید. البته ما گزینهی دوم را پیشنهاد میکنیم.
چون این شما هستید که میتوانید برای شغل و آیندهی خود تصمیم بگیرید. شما موفق به اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادایی شدهاید! پس یافتن یک شغل مناسب در این کشور نمیتواند کار خیلی سختی باشد. تنها کاری که باید انجام دهید، جستجو و پیگیری است.
آخرین توصیهی ما به شما این است که صبر داشته باشید. با عجله کردن نمیتوانید کاری را از پیش ببرید و فقط سرخورده و ناامید خواهید شد.
عجله با پیگیری تفاوت دارد. پس کارفرما را با تماسهای مکرر دیوانه نکنید. با رعایت مواردی که در این مقاله ذکر کردیم، شما دیر یا زود شغل خیلی خوبی در کانادا پیدا خواهید کرد.
شغلی که هم به رشتهی تحصیلی شما مرتبط باشد، هم درآمد بسیار خوبی داشته باشد. پس موفق باشید.
نوشتههای تازه
دستهها
- اخبار (56)
- استرالیا (238)
- اطلاعیه ها (15)
- ایران (24)
- بورسیه (68)
- دانستنی ها (277)
- دانشگاه ها (29)
- دانشگاه های استرالیا (20)
- دانشگاه های کانادا (22)
- دستهبندی نشده (29)
- رشته های استرالیا (18)
- رشته های کانادا (7)
- رویدادها (6)
- کانادا (186)
- مقالات (372)
- مقالات برتر (205)
- نیوزلند (9)
- ویزاهای کانادا (3)