قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق همسر

درصورتی‌که با شهروند واجد شرایط نیوزلند، شهروند استرالیا، یا فردی دارای اقامت دائم این کشور ازدواج نمایید، امکان استفاده از قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق همسر خود را خواهید داشت. افزون بر این اگر با فردی که شرایط فوق را داشته باشد، رابطه‌ی نامزدی (طبق قوانین عمومی) از حداقل 12 ماه قبل برقرار نموده باشید، امکان مهاجرت به استرالیا با ویزای همسر برایتان میسر می‌گردد. نامزد شما در طول دو سال امکان ظاهر شدن در نقش پشتیبانتان را دارد. پس از این دوره درصورتی‌که رابطه بین دو طرف کماکان برقرار باشد، می‌توانید اقامت دائم استرالیا را دریافت نمایید.

موارد ضروری برای برخورداری از مزایای قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق همسر

به‌منظور بهره‌مندی از ویزای نامزدی استرالیا باید از پیش‌نیازهای زیر برخوردار باشید:

·         فارغ از اینکه شما و پارتنرتان با یکدیگر به‌صورت قانونی ازدواج نموده باشید یا خیر، باید نسبت به زندگی مشترک متعهدانه رفتار نمایید.

·         باید رابطه‌ی شما و همسرتان واقعی و ادامه‌دار باشد.

·         شما و همسرتان باید با یکدیگر زندگی نمایید و به‌طورکلی از یکدیگر جدا نباشید.

·         اگر با همسرتان به‌صورت قانونی ازدواج ننموده‌اید، باید حداقل به مدت 12 ماه با یکدیگر نامزد بوده باشید. معمولا باید به‌وسیله مدارکی زندگی مشترکتان را زیر یک سقف در طول این مدت به اثبات برسانید.

·         به‌طور عمومی باید هر دو طرف درگیر در رابطه حداقل 18 سال سن داشته باشند.

·         باید امتیازات لازم را در بررسی ویژگی‌های شخصیتی و آزمون بهداشتی کسب نمایید.

این مطلب را از دست ندهید  دانشگاه های مانیتوبا

قوانین و نحوه‌ی دریافت ویزا به ‌وسیله‌ی همسر

1.      امکان دریافت ویزای استرالیا از طریق ازدواج حتی در خارج از مرزهای کشور نیز وجود دارد. با این‌حال بهتر است پروسه‌ی درخواست و دریافت ویزای همسری در استرالیا انجام پذیرد.

2.      پس از پذیرفته‌شدن درخواست ویزای ازدواج به متقاضی ویزای موقت واجد شرایط اعطا می‌گردد. به‌وسیله‌ی این ویزا امکان اقامت تا دو سال در استرالیا و برخورداری از اجازه‌ی کار تمام‌وقت را خواهید داشت.

در شرایطی نیازی به سپری شدن دو سال تمام برای دریافت ویزای اقامت دائم نیست:

·         درصورتی‌که شما و نامزدتان رابطه‌ای پنج‌ساله یا بیشتر را هنگام ارائه درخواست داشته باشید.

·         درصورتی‌که در طول رابطه دوساله‌تان فرزندی در قید حیات متولد گردیده باشد.

·         نامزد شما ویزای اقامت دائم خود را از طریق برنامه‌های بشردوستانه، حفاظتی یا نامزدی پیش از ارتباط شما کسب نموده و این ارتباط در اداره‌ی مهاجرت استرالیا به ثبت رسید باشد. پس از دوره‌ی دوساله امکان دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا را در صورت ادامه‌ی رابطه خواهید داشت.

در برخی شرایط حتی اگر رابطه‌ی شما با همسر یا نامزدتان به اتمام رسیده باشد، امکان دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا را پس از دوره‌ی دوساله خواهید داشت:

·         درصورتی‌که همسر یا نامزدتان در طول این دوره دوساله فوت نموده باشد.

·         درصورتی‌که شما و نامزد استرالیایی‌تان فرزند زیر 18 سالی داشته باشید.

·         درصورتی‌که شما یا وابستگانتان در طول این دوره‌ی دوساله قربانی خشونت خانگی شده باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x