قوانین مهاجرت متاهلین به استرالیا با همسر

هدف اصلی ما از طرح این مقاله آشنایی شما مخاطبان عزیز با قوانین مهاجرت متاهلین به استرالیا با همسر است. در واقع در این مقاله سعی خواهیم کرد چگونگی مهاجرت افراد متاهل از طریق همسر، نامزد و یا شریک زندگی را مورد بررسی قرار دهیم. سؤالاتی که در این مقاله قرار است به آن‌ها بپردازیم به شرح زیر است:

  • دلایل اصلی مهاجرت افراد متاهل به استرالیا چیست؟
  • ویزای همسر یا ویزای ازدواج به چند دسته تقسیم می‌شود؟
  • پیش‌نیازها و ضروریات استفاده از ویزای همسر در استرالیا شامل چه مواردی است؟

دلایل اصلی مهاجرت افراد متاهل به استرالیا چیست؟

دلایل اصلی مهاجرت افراد متاهل به استرالیا چیست؟

دلایل اصلی مهاجرت افراد متاهل به استرالیا چیست؟

باید اذعان داشت کشور استرالیا جزء معدود کشورهایی است که با نرخ فزاینده‌ای در حال توسعه و پیشرفت است. این کشور در سال‌های اخیر با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقتصادی که داشته، قادر بوده مهاجران زیادی را جذب خود کند. استرالیا همچنین بنابر وضعیت مناسبی که در زمینۀ اشتغال‌زایی برای شهروندان خود فراهم آوره، توانسته است شرایط مناسبی را در اختیار مهاجرین، به‌خصوص افراد متاهل و زوج‌های جوان را قرار دهد. به همین دلیل زوج‌های زیادی تمایل دارند برای اشتغال، ادامه تحصیل و در نهایت زندگی به استرالیا مهاجرت کنند. در ادامه سعی خواهد شد روش‌های مختلف مهاجرت افراد متاهل به استرالیا را برای شما تشریح کنیم.

ویزای همسر یا ویزای ازدواج به چند دسته تقسیم می‌شود؟

ویزای همسر یا ویزای ازدواج به چند دسته تقسیم می‌شود؟

ویزای همسر یا ویزای ازدواج به چند دسته تقسیم می‌شود؟

 

درصورتیکه فردی با یک شهروند استرالیایی، مقیم دائم استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزلندی ازدواج کرده و یا در یک رابطۀ رسمی و مشروع (de facto) باشد، مشمول مهاجرت به استرالیا با استفاده از ویزای همسر یا ویزای ازدواج خواهد بود. گفتنی‌ست در مورد رابطۀ نامزدی که حداقل 12 ماه ار آن گذشته باشد، پس از گذشت 2 سال اگر کماکان این رابطه برقرار باشد، زوج مربوطه نیز مشمول این نوع ویزا خواهند بود. این ویزا خود به سه نوع یا زیرکلاس تقسیم می‌شود:

زیرکلاس 309 (اقامت موقت) و زیرکلاس 100 (اقامت دائم)

هر دو زیرکلاس به شریک یا همسر شهروند استرالیایی، مقیم دائم استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزلندی اجازه می‌دهد که در استرالیا زندگی کند. مشمول ابتدا باید برای زیرکلاس 309 که ویزای موقت است و سپس زیرکلاس 100 که ویزای دائم است اقدام کند. بنابراین زیرکلاس 309 پیش‌نیاز زیرکلاس 100، یا به عبارتی زیرکلاس 100 تکمیل‌کنندۀ زیرکلاس 309 محسوب می‌شود. نکتۀ مهم این است که در زمان درخواست برای زیرکلاس 309 متقاضی بایستی خارج از استرالیا باشد. اما در زمان درخواست برای زیرکلاس 100 متقاضی می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشد.

زیرکلاس 309 به متقاضی اجازه می‌دهد:  
•    به صورت موقت به استرالیا وارد شده و تا زمان اخذ ویزای دائم خود در استرالیا اقامت داشته باشد.
•    در استرالیا مشغول به کار شود.
•    در استرالیا و البته با هزینه‌های شخصی و بدون استفاده از حمایت مالی دولت استرالیا مشغول به تحصیل شود.
•    از خدمات مراقبت‌های پزشکی و درمانی استفاده کند.

زیرکلاس 100 به متقاضی اجازه می‌دهد:
•    در استرالیا اقامت دائم داشته باشد.
•    در استرالیا مشغول کار و تحصیل (با استفاده از حمایت مالی دولت) شود.
•    در صورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
•    اسپانسر یا حامی بستگان واجد‌ شرایط خود جهت اقامت موقت یا دائم شود.
•    از طرح بیمۀ تأمین اجتماعی استفاده کند.
•    تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا به داخل یا خارج استرالیا سفر کند.

زیرکلاس 820 (اقامت موقت) و زیرکلاس 801 (اقامت دائم)

این دو زیرکلاس نیز به شریک یا همسر شهروند استرالیایی، مقیم دائم استرالیا و یا شهروند واجد شرایط نیوزلندی اجازه می‌دهد که در استرالیا زندگی کند. مشمول ابتدا باید برای زیرکلاس 820 که ویزای موقت است و سپس زیرکلاس 100 که ویزای دائم است اقدام کند. بنابراین زیرکلاس 820 پیش‌نیاز زیرکلاس 801، یا به عبارتی زیرکلاس 801 تکمیل‌کنندۀ زیرکلاس 820 محسوب می‌شود. تفاوت اصلی این دو زیرکلاس با دو زیرکلاس 309 و 100 این است که در دو زیرکلاس 820 و 801 متقاضی در هنگام درخواست باید حتماً داخل استرالیا باشد.

زیرکلاس 820 به متقاضی اجازه می‌دهد:  
•    به صورت موقت و تا زمان اخذ ویزای دائم خود در استرالیا اقامت داشته باشد.
•    در استرالیا مشغول به کار شود.
•    در استرالیا و البته با هزینه‌های شخصی و بدون استفاده از حمایت مالی دولت استرالیا مشغول به تحصیل شود.
•    از خدمات مراقبت‌های پزشکی و درمانی استفاده کند.

زیرکلاس 801 به متقاضی اجازه می‌دهد:
•    در استرالیا اقامت دائم داشته باشد.
•    در استرالیا مشغول کار و تحصیل (با استفاده از حمایت مالی دولت) شود.
•    در صورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
•    اسپانسر یا حامی بستگان واجد‌ شرایط خود جهت اقامت موقت یا دائم شود.
•    از طرح بیمۀ تأمین اجتماعی استفاده کند.
•    تا 5 سال از تاریخ صدور ویزا به داخل یا خارج استرالیا سفر کند.

به منظور کسب اطلاعات کامل و جامع راجع به ویزای استرالیا از طریق ازدواج به لینک مربوطه مراجعه فرمایید.

پیش‌نیازها و ضروریات استفاده از ویزای همسر در استرالیا شامل چه مواردی است؟

پیش‌نیازها و ضروریات استفاده از ویزای همسر در استرالیا شامل چه مواردی است؟

پیش‌نیازها و ضروریات استفاده از ویزای همسر در استرالیا شامل چه مواردی است؟

 

قبل از هرگونه اقدام جهت استفاده از ویزای نامزدی استرالیا باید به نکات زیر دقت کنید:

  • زوجین می‌بایست حداقل 18 سال سن داشته باشند.
  • رابطه‌ زوجین می‌بایست حقیقی و ادامه‌دار باشد.
  • زوجین می‌بایست در کنار یکدیگر و در یک مکان مشترک زندگی کنند.
  • زوجین می‌بایست نسبت به زندگی مشترک تعهد داشته باشید.
  • در صورت وجود رابطۀ نامزدی، حداقل باید 12 ماه ازین رابطه گذشته باشد.
  • در صورت وجود رابطۀ نامزدی، زوجین می بایست مدارکی جهت اثبات زندگی مشترک زیر یک سقف را در طول حداقل 12 ماه به اثبات برسانید.
  • زوجین می‌بایست در آزمون‌های پزشکی و بررسی ویژگی‌های شخصیتی سالم تشخیص داده شوند.

پیشنهاد می‌کنیم مقالۀ قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق همسر را نیز در این راستا مطالعه فرمایید.

بیشتر بخوانید …

انواع ویزاهای استرالیا:

ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای ۸۶۶ استرالیا
ویزای ورزشی استرالیا
ویزای 476 استرالیا
ویزای 489 استرالیا
ویزای 190 استرالیا

6+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x