مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا

دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه­‌های کانادا نیاز دارند از طریق سفارت کانادا در کشور خود یا کشور هم جوار، برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا اقدام کنند.

اما پیش از اقدام برای ویزا، دانشجویان باید نامه­‌ی پذیرش دانشگاه را دریافت کرده باشند. این نامه­‌ی پذیرش، همراه با مدارک مالی برای تامین هزینه و تعدادی عکس در سایز پاسپورت برای ارسال درخواست ویزای تحصیلی مورد نیاز است. در ادامه مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا ذکر شده است. در صورتی که هر یک از مدارک زیر را نداشته باشید و یا مورد قبول نباشد ویزا به شما تعلق نخواهد گرفت.

  1. نامه­‌ی پذیرش

شما باید نامه‌­ی پذیرش از دانشگاه و یا کالج مد نظر خود را داشته باشید. اخذ نامه­‌ی پذیرش اولین اقدام شماست که باید هزینه­‌ی 80 الی 120 دلار (بستگی به محل تحصیل دارد) را بابت آن بپردازید.

 

  1. پاسپورت و یا مدارک سفر معتبر

شما نیاز به یک پاسپورت معتبر دارید که بتوانید به کشور خود بازگردید.

 

  1. شش قطعه عکس در سایز پاسپورت

برای تکمیل مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا نیاز به شش قطعه عکس در سایز پاسپورت دارید.

 

  1. مدارک مالی برای تامین هزینه

شما نیاز به مدارکی دارید که مبنی بر توانایی مالی شما در تامین هزینه­‌ها باشد. این مدارک به شرح زیر می‌­باشد:

  • ارائه­‌ی یک حساب بانکی به نام خود که گردش مالی مشخصی داشته باشد.
  • ارائه‌­ی وضعیت مالی در چهار ماه گذشته.
  • ارائه­‌ی قبض پرداخت هزینه­‌ی ثبت نام و محل اقامت.
  • در صورتی که از بورسیه تحصیلی و کمک هزینه‌های دانشگاهی استفاده می­‌کنید، باید مدرکی برای اثبات این ادعا ارائه دهید.
  • مدرکی که نشان دهد توسط سازمان و کارفرمایی مورد حمایت قرار گرفته­‌اید.
این مطلب را از دست ندهید  کارهای مخصوص کانادا

اگر اقدامات کنترل ارز خارجی در کشور شما وجود دارد، باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد توسط مقامات کنترل ارز کشور خود، برای انتقال پول به منظور تأمین هزینه­‌ها مجاز هستید.

 

  1. تکمیل درخواست ویزای دانشجویی برای تحصیل در کانادا

شما می‌­توانید فرم­های درخواست ویزای تحصیلی را دانلود و پر کنید. همچنین لازم است که پیش از تکمیل فرم­‌ها دستورالعمل­‌ها را با دقت مطالعه کنید.

 

  1. ارائه مدرکی که مبنی بر پرداخت هزینه‌­ی ثبت نام ویزا باشد.

 

  1. درخواست ویزا برای تحصیل در کبک

 اگر شما مایل هستید برای تحصیل در کبک درخواست ویزا کنید نیاز به CAQ معتبر دارید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با گروه مشاوره‌ی آریا تماس بگیرید.

 

  1. نامه‌ی توضیح

حتی اگر شما مجوز تحصیل در کانادا را نداشته باشید، ممکن است مایل باشید برای تحصیل درخواست ارسال کنید.  اگر بعد از اینکه دوره کوتاه مدت تحصیل خود را (کمتر از شش ماه) کامل کردید، مایل به ادامه تحصیل در برنامه دیگری باشید، باید نامه ای با محتوای توضیح برای این درخواست ارائه دهید. نامه‌ی نوشته شده به افسر ویزا درخواست شما را توضیح می­‌‍دهد. محتوای نامه می‌­تواند به صورت زیر شروع شود:

‘Dear Visa Officer,

I would like to have a study permit for ten-week course in English because I would like to apply to a Canadian-university program after I finish the course.’

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x