ویزای شنگن کانادا

دریافت ویزای شنگن در کانادا

راهنمای الزامات و مقررات دریافت ویزای شنگن برای ساکنین و شهروندان کانادا

شهروندان کانادایی با استفاده از پاسپورت این کشور امکان سفر به کشورهای اروپایی حوزه‌ی شنگن را به ‌منظور مقاصد تجاری یا توریستی تا 90 روز خواهند داشت.

توجه: از اول ژانویه‌ی سال 2021 شهروندان کانادایی باید برای دریافت ویزای ETIAS به ‌منظور سفر به اروپا اقدام نمایند.

شهروندان کانادایی برای ورود به حوزه‌ی شنگن به چه مدارکی نیاز دارند؟

  • پاسپورت کانادایی که از روز عزیمت به حوزه‌ی شنگن حداقل دارای 3 ماه اعتبار باشد.
  • دلیل موجه برای سفر
  • اثبات وجود منابع تامین مالی کافی در طول سفر
  • داشتن الزامات ورود به کشورهای دیگر این حوزه که قصد سفر به (یا عبور از) آن‌ها را دارید.

شهروندان کانادایی بدون نیاز به ویزای شنگن امکان سفر به کشورهای اروپایی زیر را دارند:

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوئیس
  • لیختن‌اشتاین

افرادی که شهروند کانادا محسوب نمی‌گردند، برای سفر به کشورهای حوزه‌ی شنگن بسته به تابعیتی که دارند، ممکن است نیاز به دریافت ویزای شنگن داشته باشند. به ‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پیش‌نیازهای ورود به حوزه‌ی شنگن بر اساس تابعیت‌ خود از وب‌سایت‌های مرتبط کمک بگیرید.

چه کسانی می‌توانند برای دریافت ویزای شنگن در کانادا اقدام نمایند؟

تمام شهروندان غیر کانادایی که برای سفر به حوزه‌ی شنگن نیاز به دریافت ویزای شنگن دارند. توجه نمایید برای دریافت ویزای حوزه‌ی شنگن باید کارت اقامت دائم یا ویزای مالتیپل کانادا (با اعتبار حداقل سه ماه پس از رجوع به حوزه‌ی شنگن) را در اختیار داشته باشید.

تنها درخواست ساکنین کانادا شامل افرادی که اقامت دائم، ویزای دانشجویی یا اجازه‌ی کار دارند، پذیرفته می‌گردد. درخواست صاحبین ویزای توریستی بلند کانادا برای دریافت ویزای حوزه شنگن تنها در صورتی پذیرفته می‌شود که این افراد بتوانند عدم توانایی دریافت ویزای موردنظر را در کشور اصلی به اثبات برسانند.

افرادی که شهروند کانادا محسوب نمی‌گردند، باید شخصا به سفارت‌خانه یا کنسولگری حوزه‌ی شنگن در کانادا مراجعه نمایند. با توجه به نیاز به مصاحبه، انگشت‌نگاری و اسکن بیومتریک، بهتر است متقاضی مستقیما به سفارت‌خانه یا کنسولگری مراجعه و برای گرفتن ویزا بدون واسطه اقدام نماید.

 

به سفارت‌خانه کدام کشور عضو ناحیه شنگن در کانادا برای دریافت ویزای شنگن باید مراجعه نمایم؟

  • نوع کنسولگری یا سفارتخانه را با توجه به هدف و طول سفر مشخص نمایید.
  • درصورتی‌که قصد سفر به کشور خاصی در حوزه‌ی شنگن را دارید، باید به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مقصد مراجعه کنید.
  • درصورتی‌که قصد سفر به بیش از یک کشور را در حوزه‌ی شنگن دارید، به سفارت‌خانه یا کنسولگری کشوری که مدت‌زمان بیشتری در آن اقامت می‌کنید، مراجعه نمایید.
  • اگر در دو کشور مختلف حوزه‌ی شنگن به میزان مساوی خواهید ماند، به کنسولگری یا سفارت اولین کشوری که مقصد شماست، مراجعه کنید.
  • درصورتی‌که قصد حضور بیش از 90 روز را در حوزه‌ی شنگن دارید، باید به‌جای ویزای شنگن نسب به دریافت اجازه‌ی اقامت (ویزای بلندمدت) اقدام کنید. دستورالعمل‌های موردنیاز برای دریافت این نوع ویزا را در صفحه‌ی اصلی وب‌سایت کنسولگری یا سفارت‌خانه موردنظر مشاهده نمایید.

لطفا به خاطر داشته باشید، اگر ساکن کانادا نیستید، برای دریافت ویزای شنگن باید از طریق کنسولگری یا سفارت‌خانه‌های محل اقامتتان اقدام نمایید.

اسناد و ملزومات دریافت ویزای شنگن برای ساکنین کانادا

برای دریافت ویزای شنگن در کانادا به مدارک ذیل نیازمندید:

  • به پاسپورت یا اسناد معتبر سفری نیازمندید که مشخصات زیر را داشته باشد:
  • از زمان صدور پاسپورت شما حداکثر 10 سال گذشته باشد.
  • پاسپورت شما حداقل دو صفحه‌ی خالی با احتساب محل دریافت مهرهای ویزای جدید داشته باشد. (پس از مهر شدن ویزا، یک صفحه خالی بماند.)
  • پاسپورت شما حداقل برای سه ماه پس از خروج از حوزه‌ی شنگن معتبر باشد.
  • کارت اصلی اقامت یا ویزای معتبر مالتیپل کانادا را به همراه داشته باشید.
  • فرم کامل پرشده‌ی ویزا که توسط متقاضی امضاشده باشد. (توضیحات فرم را به‌دقت مطالعه نمایید.)
  • عکس رنگی پاسپورت با پس‌زمینه‌ی روشن که تمام مشخصات صورتتان را به‌ وضوح نشان دهد. توجه نمایید عکس باید کمتر از 3 ماه پیش‌گرفته شده و به ‌هیچ ‌عنوان رتوش نشود. در نهایت عکس را بر روی فرم ویزا بچسبانید.
  • نامه‌ای که به طور خلاصه دلایل سفر به اروپا را توضیح داده باشید.
  • به همراه داشتن دلایل اثباتی سفر مانند رزرو بلیط رفت‌وبرگشت کانادا و اروپا به شما کمک می‌نماید.
  • بیمه‌ی مسافرتی که هزینه‌های بروز حوادث غیرمترقبه را در طول سفر شما پوشش دهد. این بیمه‌نامه باید حداقل 30000 یورو معادل 50000 دلار کانادا ارزش داشته باشد.
  • اثبات در اختیار داشتن امکانات اقامتی در اروپا شامل:
    • رسید رزرو هتل یا اجاره‌نامه
    • یا دعوت‌نامه از اعضای خانواده و فامیل به همراه کپی پاسپورت یا کارت شناسایی ‌آن‌ها (در صورت عدم استقلال، باید داشتن حامی مالی را به اثبات برسانید.)
  • اثبات توان مالی شامل:
    • صورت‌وضعیت حساب بانکی کانادا مربوط به سه ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی وجود پول کافی برای هر نفر به ازای هرروز معادل 70 دلار کانادا (45 یورو) باشد.
    • چک مسافرتی
    • دعوت‌نامه‌ی رسمی (حداکثر مربوط به 4 هفته پیش) از سوی شریک تجاری در اروپا که تایید کننده‌ی سفر و برنامه‌ی کاری شما بوده و شامل اسم و آدرس کامل شخص مرتبط باشد. (برای ویزای کاری)
    • پاکت پستی اکسپرس با سریال معتبر از پیش‌پرداخت شده (تنها برای پست کانادا) به‌منظور ارسال به انتاریو یا سایر مناطق درون کانادا
    • هزینه‌ی ویزا (حدود 95 دلار کانادا)

توجه: فتوکپی مدارک به همراه نسخه‌های اصلی که از صدور آن‌ها بیش از یک ماه نگذشته نیز باید موجود باشد.

لیست مدارک فوق‌الذکر تحت هر شرایطی برای دریافت ویزای شنگن الزامی است. بسته به وضعیت شغلی، بعضا به مدارک زیر نیاز پیدا می‌کنید:

برای کارمندان:

  • قرارداد استخدام
  • وضعیت بانکی 6 ماه اخیر
  • اجازه‌ی خروج از سوی کارفرما
  • فرم ITR یا گواهی کسر مالیات از درآمد

برای خویش‌فرمایان:

  • کپی گواهی شغلی
  • وضعیت حساب بانکی کمپانی مربوط به 6 ماه اخیر
  • ITR

برای دانشجویان خارجی در کانادا:

  • تاییدیه‌ی موسسات آموزشی کانادا (مدرسه، کالج یا دانشگاه) که نشانگر وضعیت مناسب فعلی شما بوده و تاریخ مورد انتظار و عملی فارغ‌التحصیلی‌تان را قید نماید.

برای بازنشستگان:

  • وضعیت مستمری 6 ماه اخیر

برای افراد بیکار و متاهلی که با شهروندان اروپایی ازدواج نکرده‌اند:

  • تاییدیه‌ی شغلی همسر که حداکثر سه ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد و همچنین تاریخ شروع کار وی را در کمپانی نشان دهد.
  • پاسپورت معتبر همسر
  • ترجمه‌ی رسمی مدرک ازدواجی که به تایید سفارتخانه‌ی کشور محل ازدواج رسیده باشد. زبان ترجمه‌ی مدارک، انگلیسی یا زبان کشور اخذ ویزا است.

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کودکان زیر سن قانونی:

  • اصل گواهی تولد
  • رضایت‌نامه‌ی سفر از سوی پدر و مادر کودک
  • درصورتی‌که والدین در کانادا حضور نداشته باشند، می‌بایست رضایت‌نامه‌ی خود را به کنسولگری یا سفارت‌خانه‌ی آلمان در محل سکونتشان تحویل نمایند.

نکته: تمامی مدارک می‌بایست به زبان انگلیسی بوده یا به زبان کشور موردنظر برای دریافت ویزا (توسط دارالترجمه‌ی رسمی) ترجمه‌شده باشند.

زمان صدور ویزای شنگن

با دریافت ویزای اروپا از کانادا تنها فرصت سفر سه‌ماهه در حوزه‌ی شنگن را خواهید داشت. با توجه به پروسه‌ی تحویل ویزا که معمولا 15 روز به طول می‌انجامد، باید حداقل 15 روز پیش از سفر برای دریافت آن، اقدام نمایید. توجه نمایید در برخی موارد که به مدارک بیشتری برای صدور ویزا نیاز است، این پروسه تا 60 روز به طول می‌انجامد.

با کمک مشاورین دریافت ویزا، می‌توانید از بروز هرگونه پیچیدگی در برنامه‌ی سفر خود جلوگیری نمایید.

در برخی شرایط، امکان دریافت ویزا برای متقاضی با سرعت بیشتری انجام می‌پذیرد:

  • اعضای خانواده‌ی متقاضی جزو شهروندان EEA یا EA باشند.
  • موارد به‌شدت اورژانسی پزشکی
  • هزینه‌های دریافت ویزا برای ساکنین کانادا

 

تعرفه‌ی درخواست ویزا در کانادا برای کودکان پایین‌تر از 6 سال رایگان، 6 تا 12 سال برابر با 30 یورو و برای بزرگسالان 51 یورو است.

توجه: این ارقام ممکن است بر اساس قیمت نرخ ارز تغییر کنند. تعرفه‌ی مورد نظر تنها به ‌صورت دلار کانادا تحویل گرفته می‌شود.

چه زمانی می‌باید برای درخواست ویزای شنگن اقدام نمایم؟

  • حداقل 15 روز قبل از شروع برنامه‌ی سفرتان به حوزه‌ی شنگن اقدام کنید. درصورتی‌که زمان این درخواست را تا حداکثر 3 ماه به تعجیل بیاندازید نیز بهتر است.
  • دارندگان ویزای مالتیپل کانادا، بهتر است تا 6 ماه پیش‌ از تاریخ انقضای ویزا برای دریافت ویزای شنگن اقدام کنند.

در صورت رد شدن درخواست ویزای چه اقدامی را انجام بدهم؟

  • در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای شنگن، امکان اعتراض برایتان وجود دارد. فرجام‌خواهی شما می‌بایست بر اساس قوانین کشور موردنظر انجام پذیرد.
  • تمامی کشورهای عضو حوزه‌ی شنگن بر اساس قوانین موردنظر کشورشان در رابطه با این موضوع تصمیم‌گیری می‌نمایند. افزون بر این، تنها زمان مشخصی برای ارائه‌ی درخواست استیناف خود خواهید داشت.

نحوه‌ی سفر شهروندان کانادا به اتحادیه‌ی اروپا از شروع سال 2021

شهروندان کانادا از اول ژانویه‌ی سال 2021 به ‌منظور ورود به محدوده‌ی اروپا باید ویزای ETIAS را دریافت نمایند.

شهروندان کانادا پیش از ورود به محدوده‌ی اروپا از این تاریخ باید نسبت به دریافت ویزای ETIAS به‌صورت آنلاین اقدام نمایند(مشابه ETA کانادا). این پروسه به مقامات اروپا اجازه می‌دهد، اطلاعات وضعیت مسافرین را حتی قبل از پرواز به محدوده‌ی اروپا دریافت نمایند و موجب افزایش استانداردهای امنیتی اروپا می‌گردد.

شایان‌ذکر است، تمامی شهروندان کشورهایی که پیش ‌از این آزادانه به کشورهای حوزه‌ی شنگن رفت‌وآمد می‌نمودند (به‌جز کشورهای حوزه شنگن)، می‌باید ویزای ETIAS را دریافت نمایند.

در مورد مهاجرت به کانادا بیشتر بخوانید:

ویزای کانادا
چگونه امتیاز CRS (سیستم جامع رتبه‌بندی) خود را بالا ببریم؟
مهاجرت به آلبرتا
سیاست‌های ویزا و مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا کبک
مهاجرت قانونی به کانادا
ملزومات مهاجرت به کانادا


 

1+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x