6 چیز که در مصاحبه شغلی نباید بگویید!

6 چیز که در مصاحبه شغلی نباید بگویید!

6 چیز که در مصاحبه شغلی نباید بگویید!

6 چیز که در مصاحبه شغلی نباید بگویید!

“متاسفانه شما انتخاب نشدید.” شنیدن این کلمات قطعا موجب کاهش شدید اعتماد به نفس فرد می گردد. حتی با وجود داشتن یک رزومه موثر و چشمگیر و کارهای تحقیقاتی زیاد، پس از یک مصاحبه ی شغلی، مردود شدید. تنها پرسشی که ساعت های متوالی ذهن شما را مشغول می کند این است که “چه چیزی ممکن است اشتباه بوده باشد؟”

بی تجربگی یا عدم صلاحیت تنها عامل مردودی شما نیست. دانسته یا نادانسته، به سادگی می توان حرف هایی را به زبان آورد که هیچگاه نباید در یک مصاحبه ی شغلی اظهار نمود. به زبان راندن این حرف ها و کلمات می تواند منجر به از دست رفتن فرصت های انتخاب شما شود. بنابراین، پیش از مصاحبه ی مهم بعدی خود، این عبارات اصلی و ضرورتا ممنوع را که منجر به شنیدن کلمه ی “نه” در هر یک از مصاحبه های شغلی می گردد مورد بررسی قرار دهید.

  6 چیز که در مصاحبه شغلی نباید بگویید!

1. کارفرمای فعلی من مایه ی عذاب است

این پاسخ بسیار معمول و مشترکی است که داوطلبان هنگامی که از آنها پرسیده می شود چرا می خواهند شغل خود را تغییر دهند به زبان می رانند و نیز عاملی است که موجب بر هم زدن معامله می گردد. از گفتن حرف ها و کلمات منفی در مورد کارفرمای خود اجتناب کنید زیرا هیچکس نمی خواهد کسی را استخدام کند که دیگران را سرزنش می کند. گفتن این موضوع که شرایط خوبی را با کارفرمای فعلی خود ندارید موجب می شود تا مصاحبه گر به اعتبار شما شک کند و نه به اعتبار کارفرمای شما.

2.  نه، این کار را انجام نخواهم داد

به خاطر دارم در یک مصاحبه ی شغلی به این دلیل مردود شدم که هنگامی که نظر مرا در مورد اضافه کاری جویا شدند پاسخ من به آنها منفی بود. مخالفت با مصاحبه کننده مشکلی نیست. ممکن است با هرچه که آنها می گویند موافقت نکنید. اما تداوم مخالفت نشانه ای از یک داوطلب خوب نیست. کمی انعطاف به خرج دهید و بیاموزید تا خود را انطباق داده و شانس های انتخاب خود را افزایش دهید.

3.  سعی می کنم بیشتر یاد بگیرم

برای تبیین این موضوع، بیایید برای یک دقیقه هم که شده خود را بجای استخدام کننده بگذاریم. به جای شنیدن در مورد توانایی یادگیری داوطلب و تمایل وی به رشد، بهتر نیست تا چیزهایی را بشنویم که برای رشد سازمان مفید و سودمند می باشند؟ استخدام کننده برای بهتر شدن سازمان شما را استخدام می کند. پس روی این موضوع تمرکز کرده و در مورد مشارکت خود در راستای این امر صحبت کنید.

4.  من واقعا هیچ نقطه ضعفی ندارم

مصاحبه تماما به خوبی پیش رفت و نوبت به این پرسش رسید: “نقاط ضعف شما چیست؟” همینطور سر خود را تکان ندهید و نگویید که هیچ نقطه ضعفی ندارید. هر کسی دارای نقاط ضعفی است از جمله شخص مصاحبه کننده. نقطه ضعف خود را به او بگویید اما در عین حال به او توضیح دهید که چگونه قصد دارید تا بر آن نقطه ضعف غلبه کنید. دانستن نقطه ضعف شما امتیاز خوبی است و مصاحبه کننده نیز از این موضوع آگاه است.

5.  میزان حقوق چقدر است؟

این پرسش کاملا آشکاری در ذهن جویندگان کار است. با این وجود، استخدام کننده مشکل چندانی با آن ندارد. دغدغه ی اصلی آنها این است که داوطلب مناسبی را پیدا کنند که مشتاق کار پیشنهادی است. آنچه که آنها از شما می خواهند را به آنها نشان دهید. هنگامی در مورد حقوق و دستمزد سئوال کنید که مطمئن هستید استخدام کننده مایل به استخدام شما است.

6.  عذرخواهی می کنم، تاخیر من به این دلیل بود که ….

بخاطر داشته باشید که اولین قانون مصاحبه های شغلی این است: “هیچوقت تاخیر نداشته باشید”. حتی اگر ناچار شوید سپیده دم از خانه بیرون بیایید، سعی کنید تا پیش از موعد به محل مورد نظر برسید. استخدام کننده هیچ علاقه ای به شنیدن صحبت های شما در مورد ترافیک یا مشکل در یافتن محل مصاحبه ندارد، پس با بیان عذرهای خود وقت او را تلف نکنید.

می توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Call Now Button