آزمون OET

آزمون OET یا به عبارتی آزمون تخصصی زبان مشاغل علوم پزشکی (Occupational English Test)، آزمونی ویژه برای مشاغل حوزه درمان و علوم پزشکی می باشد که توانایی زبانی افراد را از نظر حرفه ای و تخصصی در این زمینه می سنجد.

آزمون OET

پزشکان و یا کارکنان مراکز درمانی که قصد مهاجرت و یا کار کردن در مراکز پزشکی و درمانی خارج از کشور را دارند مانند کشورهای استرالیا، نیوزیلند و سنگاپور می بایست برای اثبات توانایی زبانی خود در سطح تخصصی، در این آزمون شرکت نمایند. این آزمون که توسط مرکز آزمون های بین المللی دانشگاه کمبریج طراحی گردیده است، توانایی زبانی پرسنل و کارکنان مشاغل حوزه درمان و علوم پزشکی را در زمینه تخصصی آنها می سنجد تا افراد باصلاحیت را در اختیار مراکز درمانی انگلیسی زبان قرار دهد.

به علاوه، امروزه کارفرمایان مراکز درمانی به دنبال پرسنلی با توانایی زبانی مناسب در برقراری ارتباط با مراجعه کنندگان و همکاران خود می باشند تا از هرگونه مشکل و تنش در محیط های درمانی جلوگیری نمایند. این آزمون فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و درمانی را در فقط در موقعیت های حرفه ای آنها سنجیده و سناریوهایی کاملاً شبیه به یک محیط درمانی را برای بررسی توانایی آنها ایجاد می نماید.

آزمون OET همانند بسیاری از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند آیلتس (IELTS) یا تافل (TOEFL) هر چهار مهارت اصلی متقاضیان شامل مهارت شنیداری (Listening)، مهارت درک مطلب (Reading)، مهارت نوشتاری (Writing) و مهارت گفتاری (Speaking) را می سنجد که البته بر پایه و اساس مباحث پزشکی و درمانی می باشد.

مدرک کسب شده از آزمون OET برای مدت زمان ۲ سال دارای اعتبار می باشد. فرم نمره دهی این آزمون در هر یک از مهارت های چهارگانه در 5 سطح A, B, C, D, E می باشد که اکثر مراکز مهم و بنام در سراسر دنیا حداقل سطح B یا امتیاز 350 را قبول دارند حال آنکه در بسیاری از مراکز سطح C نیز قابل قبول می باشد. لازم به ذکر است نمره ذکر شده می بایست انحصراً در هر یک از مهارت های چهارگانه از طرف داوطلب کسب شود.

آزمون OET با متد مرسوم کاغذی (Paper-Based) انجام می شود و ساختار کلی آن به صورت زیر می باشد:

Listening

حدودا 50 دقیقه

شامل سه بخش مشترک بین تمام 12 رشته

Reading

60 دقیقه

شامل سه بخش مشترک بین تمام 12 رشته

Writing

45 دقیقه

شامل یک بخش مجزا بین تمام 12 رشته

Speaking

حدودا 20 دقیقه

شامل یک بخش مجزا بین تمام 12 رشته

آزمون OET برای چه کسانی مناسب است؟

آزمون OET برای شما متقاضیان پزشک عزیز در 12 تخصص ارائه می گردد.

اگر در یکی از رشته های زیر تحصیل نموده اید، این آزمون بسیار مناسب گروه علمی شما خواهد بود:

*پزشکی*دندانپزشکی*پاپزشکی*کاردرمانی*رژیم درمانی*بینایی سنجی*رادیوگرافی*داروسازی*گفتار درمانی* *فیزیوتراپی*دامپزشکی*

  • پزشکی (Medicine)
  • دندان پزشکی (Dentistry)
  • پاپزشکی (Podiatry)
  • کاردرمانی (Occupational Therapy)
  • رژیم درمانی (Dietetics)
  • بینایی سنجی (Optometry)
  • رادیوگرافی (Radiography)
  • داروسازی (Pharmacy)
  • گفتاردرمانی (Speech Pathology)
  • پرستاری (Nursing)
  • فیزیوتراپی (Physiotherapy)
  • دامپزشکی (Veterinary Science)

با شرکت در آزمون OET شما ثابت خواهید کرد که سطح مناسبی از دانش زبان انگلیسی را دارا هستید، علاوه بر اینکه  شما در حال یادگیری نوعی زبان خواهید بود که هر روز در کار خود به آن نیاز خواهید داشت.

بهتر است بدانید که:

سازمان نظام پزشکی استرالیا (Medical Board of Australia) تمام پزشکان در رجیستریشن اولیه را ملزم دانسته تا مهارت های زبان انگلیسی مناسب خود را به اثبات برسانند. این استاندارد در زمان رجیستری نشان می دهد متقاضی صلاحیت لازم در صحبت کردن و برقراری ارتباط مناسب و کافی به زبان انگلیسی را دارد. متقاضیان با شرکت در آزمون OET با کسب حداقل سطح B یا نمره 350 در هر یک از چهار مهارت (شنیداری، درک مطلب، نوشتاری و گفتاری) برای طبابت در حرفه پزشکی واجد شرایط بودن خود را اثبات می رسانند.

نکته: سازمان نظام پزشکی استرالیا (MBA) نتیجه آزمون OET را تنها بنا بر یکی از دو شرط زیر می پذیرد:

الف. آزمون تک جلسه ای: متقاضی می تواند در یک آزمون یک جلسه ای شرکت و حد نصاب نمره را بدست آورد.

ب. آزمون دو جلسه ای: متقاضی می تواند در یک آزمون دو جلسه ای شرکت و حد نصاب نمره را بدست آورد، البته اگر:

  • فاصله زمانی بین دو جلسه بیش از شش ماه نباشد.
  • متقاضی در هر جلسه هر چهار مهارت را امتحان دهد.
  • متقاضی حداقل نمره سطح B یا 350 را در هر چهار مهارت بدست آورد.
  • نمره هیچ کدام از مهارت ها زیر C نباشد.

مزایای آزمون OET بر دیگر آزمون های بین المللی زبان انگلیسی

 
  • این آزمون مختص گروه های پزشکی طراحی شده است و با توجه به اینکه فارغ التحصیلان رشته های ذکر شده به زبان تخصصی رشته خود اشراف دارند لذا کار سختی در این مورد نخواهند داشت.
  • این آزمون در بسیاری از کشورهایی که در زمینه علوم پزشکی موفق هستند، قابل قبول می باشد. (کشورهایی همچون انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، سنگاپور، ایرلند، اکراین، امارات متحده عربی و نامیبیا)
  • این آزمون مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا و نیوزیلند برای گرفتن هر گونه ویزا می باشد.
  • این آزمون به افراد کمک خواهد کرد تا مهارت زبانی خود را در زمینه های پزشکی، در مواجهه با بیماران و موارد مربوط به امور درمانی افزایش دهند.
  • آماده شدن برای این آزمون نسبت به دیگر آزمونهای مشابه مانند آیلتس (IELTS)، تافل (TOEFL) و PTE به مراتب برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی آسان تر می باشد.
  •  آزمون OET توسط افرادی که قبلاً در این آزمون شرکت کرده اند اکیداً توصیه می شود زیرا افراد مطالبی را می بایست در آزمون پاسخ دهند که از لحاظ حرفه ای بر آنها اشراف کامل دارند.
  • این آزمون از سناریوهای واقعی پزشکی – درمانی استفاده می کند، بنابراین در روز آزمون احساس اعتماد و اطمینان بیشتری در متقاضی ایجاد خواهد کرد.
  •  این آزمون به طور گسترده ای در جهان به عنوان مدرک مهارت انگلیسی برای رجیستر شدن، تحصیل و کار در بخش خدمات پزشکی – درمانی و همچنین برای اخذ ویزا در برخی از کشورها شناخته شده است.
  • این آزمون به شما کمک می کند تا مهارت های زبانی خود را برای موفقیت در شغلتان بهبود ببخشید، به این صورت که در این آزمون از سناریوهایی مربوط در حیطه پزشکی – درمانی استفاده می شود که به آشنایی هر چه بیشتر شما با محتوای آزمون کمک می دهد.

تفاوت آزمون OET با آزمون های دیگر در چیست؟

آزمون OET در حقیقت زبان تخصصی در محیط های درمانی مانند بیمارستان ها، کلینیک ها، آزمایشگاه ها و مراکز مشاوره می باشد و مانند آزمون های دیگر نیازی به سنجیدن لغات و گرامرهای عمومی متقاضی نیست.

ساختار کلی OET به چه صورتی است؟

این آزمون، چهار مهارت اصلی را با توجه به موارد استفاده در محیط های پزشکی – درمانی دربرمی گیرد:

مهارت شنیداری (Listening) که حدوداً 50 دقیقه طول می کشد، شامل فایل های شنیداری در حوزه درمان و علوم پزشکی است که شرکت کنندگان معمولاً با واژگان آن آشنایی کامل دارند و می بایست نکاتی را که بیمار درباره آنها صحبت می کند کامل کرده و یا به سوالات چهار گزینه ای پاسخ دهند.

در مهارت درک مطلب (Reading) که دقیقاً 60 دقیقه به طول می انجامد، شرکت کنندگان با متونی که در محیط کاری خود دارند به زبان انگلیسی روبرو خواهند شد. به عنوان مثال یک فراخوان در تابلو اعلانات یا یک مقاله تخصصی در زمینه پزشکی – درمانی و تخصصی همان رشته که می بایست آنها را تکمیل کرده یا به سوالات چهار گزینه ای پاسخ دهند.

در مهارت نوشتاری (Writing) که دقیقاً 45 دقیقه طول می کشد شرکت کنندگان می بایست یک نامه ارجاع، برگه ترخیص یا انتقال بیمار و یا مشاوره و راهنمایی برای یک بیمار را بر اساس نکات درمانی بنویسند.

در مهارت گفتاری (Speaking) که حدوداً 20 دقیقه به طول می انجامد شرکت کنندگان یک مصاحبه درمانی و یا مشاوره ای بین پزشک و بیمار را تجربه خواهند کرد.

نکته قابل توجه اینکه در آزمون OET این است که داوطلبان در مهارت های شنیداری و درک مطلب به سوالات مشترک و یکسان پاسخ می دهند ولی سوالات در مهارت های نوشتاری و گفتاری برای هر رشته تحصیلی به صورت اختصاصی و مجزا ارائه می گردد.

بطور مثال پزشکان، دندان پزشکان، پرستاران، داروسازان و دامپزشکان در مهارت های شنیداری و درک مطلب دارای سوالات یکسان هستند ولی در مهارت های نوشتاری و گفتاری فقط سوالات اختصاصی مربوط به رشته خود را پاسخ می دهند. در صورتیکه داوطلبی درآزمون OET شرکت کند و در یک و یا چند مهارت نتواند نمره لازم را کسب نماید، در آزمون بعدی فقط در مهارت هایی که نمره اش به حد نصاب لازم نرسیده است شرکت خواهد کرد.

بر اساس جدول قوانین فعلی آزمونOET ، هیچ محدودیتی برای شرکت در آزمون های مجدد برای اخذ نمره مناسب در هر یک از مهارت های چهارگانه وجود ندارد.

آشنایی بیشتر با آزمون OET

مهارت شنیداری (Listening)

مهارت شنیداری شامل سه بخش و مجموع 42 سوال است. موضوعات مهارت شنیداری مربوط به مسائل پزشکی – درمانی هستند. زمان کلی آزمون مهارت شنیداری حدود 50 دقیقه است، و شامل گفتگوی ضبط شده و مکث هایی است که به شما اجازه می دهد زمان بندی کنید و پاسخ های خود را بنویسید. شما فقط یک بار گفتگوی ضبط شده را می شنوید و انتظار می رود که پاسخ خود را در هنگام شنیدن بنویسید.

ساختار آزمون مهارت شنیداری

بخش A خلاصه مکالماتی از مشاوره های پزشکی – درمانی بین پزشک متخصص و بیمار

این بخش توانایی شما را در تشخیص اطلاعات خاص در طول یک مشاوره پزشکی – درمانی بین پزشک متخصص و بیمار ارزیابی می کند. شما در ابتدا به دو مشاوره حدوداً 5 دقیقه ای گوش می دهید و سپس باید با استفاده از اطلاعاتی که می شنوید به 12 سوال از نوع تکمیل متن پاسخ دهید. بنابراین این بخش مجموعاً شامل 24 سوال است.

بخش B خلاصه مکالماتی از موضوعات مربوط به محل کار

این بخش توانایی شما را در تشخیص اطلاعات جزئی، اصل موضوع مورد بحث، ایده و یا هدف اصلی مکالمات کوتاه از اتفاقات محل کار ارزیابی می کند. شما در ابتدا به شش خلاصه مکالمه ضبط شده حدوداً 1 دقیقه ای شامل خلاصه جلسات تیمی، گزارشات کاری، یا گفتگوهای پزشکی – درمانی بین پزشک متخصص و بیمار گوش می دهید و سپس باید به ازای هر مکالمه به 1 سوال چند گزینه ای پاسخ دهید. بنابراین این بخش مجموعاً شامل 6 سوال است.

بخش C خلاصه مکالماتی از ارائه مطالب پزشکی درمانی

این بخش توانایی شما را در زمینه یک ارائه مطلب یا مصاحبه ضبط شده با طیف شناخته شده ای از موضوعات پزشکی – درمانی افراد بین تمام تخصص ها ارزیابی می کند. شما در ابتدا به دو خلاصه متفاوت حدوداً 5 دقیقه ای گوش می دهید و سپس باید به ازای هر مکالمه به 6 سوال چند گزینه ای پاسخ دهید. بنابراین این بخش مجموعاً شامل 12 سوال است.

 چگونگی ارزیابی مهارت شنیداری

 هدف اصلی از طراحی بخش های مختلف آزمون شنیداری، ارزیابی طیف وسیعی از مهارت های شنیداری آزمون دهندگان همچون تشخیص اطلاعات خاص، جزئیات، اصل موضوع مورد بحث، ایده و یا هدف اصلی سخنران می باشد. این مهارت ها در قالب سوالات تکمیل متن و سوالات چند گزینه ای ارزیابی می شوند.

افراد ارزیاب که به بخش های مختلف آزمون شنیداری نمره می دهند، افرادی واجد شرایط و بسیار آزموده می باشند. پاسخ های متقاضی بر اساس یک راهنمای نمره دهی معتبر ارزیابی می شود. در طول جلسه نمره دهی، پاسخ های مشکوک یا پیش بینی نشده به گروه دیگری از ارزیابان ارشد برای بازبینی ارجاع داده شده و تمام برگه ها مجدداً نمره داده خواهند شد تا از عادلانه بودن و انسجام نمره دهی اطمینان حاصل شود.

 نحوه نمره دهی به آزمون شنیداری

 پاسخ های شما در بخش A توسط افراد ارزیاب آزموده ای دوبار نمره دهی می شود. به منظور جلوگیری از هر گونه اختلاف نظر، این پاسخ ها به طور تصادفی برای ارزیاب های دیگری ارسال و مجدداً بررسی می شود.

پاسخ های شما در بخش B و C  توسط کامپیوتر اسکن شده به طور خودکار نمره داده می شود. برای قسمت A، افراد ارزیاب برای مهارت شنیداری از یک کتابچه راهنمای نمره دهی دقیق استفاده می کنند که تعیین می کند کدام پاسخ ها درست هستند. افراد ارزیاب از این کتابچه راهنما استفاده می کنند تا تصمیم بگیرند آیا شما به اندازه کافی اطلاعات درست ارائه کرده اید تا نمره لازم را دریافت کنید. افراد ارزیاب برای دقت و انسجام عملکردشان تحت نظارت قرار می گیرند.

مهارت درک مطلب (Reading)

مهارت درک مطلب شامل سه بخش و مجموع 42 سوال است. زمان کلی برای این آزمون 60 دقیقه است. موضوعات مربوط به این مهارت شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومی (مراقبت های بهداشت عمومی) است و به همین دلیل برای متقاضیان در کلیه تخصص ها مشترک و شناخته شده هستند.

ساختار آزمون مهارت درک مطلب

بخش A – درک مطلب سریع متن

این بخش توانایی شما برای یافتن اطلاعات خاص از چهار متن کوتاه را با شیوه ای سریع و کارآمد ارزیابی می کند. شما باید چهار متن کوتاه مربوط به یک موضوع پزشکی – درمانی را بخوانید و به 20 سوال در مدت زمان 15 دقیقه پاسخ دهید. 20 سوال شامل سوالات تطبیقی، تکمیل متن و پاسخ های کوتاه است.

بخش B و C – درک مطلب دقیق متن

بخش B توانایی شما را در تشخیص جزئیات و یا نکته اصلی در شش متن کوتاه برگرفته از مراکز درمانی (هر متن 100 تا 150 کلمه) ارزیابی می کند. متون ممکن است شامل مدارک بیمه، دستورالعمل های بیمارستانی، کتابچه های راهنما یا ارتباطات داخلی مانند ایمیل ها یا یادداشت ها هم باشند. برای هر متن، 1 سوال سه گزینه ای پرسیده می شود.

بخش C توانایی شما را در تشخیص معنا و ایده واقعی از دو متن راجع به موضوعاتی که به پزشکان یا متخصصان مربوط می شود، ارزیابی می کند (هر متن 800 کلمه است). برای هر متن، باید به 8 سوال چهار گزینه ای پاسخ دهید.

مدت زمان لحاظ شده در این دو بخش 45 دقیقه می باشد.

 چگونگی ارزیابی مهارت درک مطلب

در بخش A مهارت درک مطلب (درک مطلب سریع متن)، توانایی شما در دو مهارت خواندن سریع متن و یافتن اطلاعات مهم در متون مختلف در مورد یک موضوع مشخص ارزیابی می شود. بدین منظور، بخش A به طور دقیق زمان بندی شده است و شما باید به 20 سوال در مدت زمان 15 دقیقه پاسخ دهید. برای اینکه این بخش را با موفقیت آمیز  به اتمام برسانید، شما همچنین نیاز به درک پروتکل های پزشکی از انواع متون مختلف پزشکی مختلف و درک لازم از ارائه آمارهای عددی و متنی دارید.

بخش B مهارت درک مطلب، توانایی شما را در درک جزئیات و یا برداشت نکته اصلی یا موضوع اصلی متون پیچیده، معمولاً در مراکز درمانی بررسی می کند. برای تکمیل موفقیت آمیز این تمرین، شما نیاز به تشخیص ایده های خاص در سطح جملات دارید.

بخش C مهارت درک مطلب توانایی شما را در درک معنای صریح یا ضمنی جملات، همچنین نگرش یا ایده موجود در یک متن طولانی می آزماید. برای اینکه این بخش را با موفقیت آمیز  به اتمام برسانید، شما نیاز به تشخیص رابطه و انسجام بین ایده ها در جملات و پاراگراف ها متن دارید. علاوه بر این، بخش C مهارت درک مطلب، توانایی شما را در درک و استنباط دقیق از ارجاع واژگان و عبارات پیچیده در یک متن می آزماید.

افراد ارزیاب که بخش ها مهارت درک مطلب نمره می دهند، افرادی واجد شرایط و کاملا آموزش دیده ای هستند. پاسخ های متقاضیان براساس یک کتابچه راهنمای معتبر درخصوص نمره دهی ارزیابی می شوند. در طی جلسه نمره دهی، پاسخ های مشکوک یا غیرقابل پیش بینی به یک گروه دیگر از ارزیابان ارشد جهت راهنمایی ارجاع داده می شود.

مهارت نوشتاری (Writing)

این آزمون به مدت 45 دقیقه طول می کشد و محتوای آن بر اساس تخصص پزشکان، متفاوت است. یک آزمون برای هر یک از تخصص ها و براساس یک موقعیت معمول در محل کار و بسته به نیازهای متخصص وجود دارد، مثلاً برای یک پرستار شرح کاری در حیطه پرستاری، برای یک دندانپزشک شرح کاری در حیطه دندانپزشکی و غیره.

ساختار آزمون مهارت نوشتاری

 در این آزمون شرکت کنندگان باید نامه ای (معمولاً یک نامه ارجاع) بنویسد. گاهی اوقات نوع دیگری از نامه باید نوشته شود، مثلاً نامه ای برای انتقال یا ترخیص، یا یک نامه برای مشاوره به بیمار، مراقب بیمار یا یک تیم خاص.

 نکته : همراه با دستورالعمل های آزمون، مطالب انگیزه بخش و ایده پردازانه، شامل یادداشت های موردی و یا سایر اسناد مربوطه به شما ارائه می شود که حاوی اطلاعاتی است که برای پاسخ دهی به آنها نیاز دارید.

چگونگی ارزیابی مهارت نوشتاری

 عملکرد شما در آزمون مهارت نوشتاری به طور مجزا توسط حداقل دو متخصص آموزش دیده تعیین می شود. هیچ فرد ارزیابی نمی داند فرد ارزیاب دیگر چه نمره ای به شما داده است یا چه نمره هایی در هر یک از آزمونهای دیگر کسب کرده اید.

عملکرد شما در پنج معیار نمره داده می شود و نمره توانایی خاص را برای هر معیار دریافت می کنید:

  • انجام دادن و به نتیجه رساندن کامل مهارت
  • تناسب زبان بکار رفته در پاسخ دهی
  • درک کامل از محرک های زبانی
  • ویژگی های زبانی (دستور زبان و انسجام)
  • ویژگی های ارائه مطلب (بکار بردن املای درست، نقطه گذاری، چیدمان متن)

مهارت گفتاری (Speaking)

بخشهای آزمون گفتاری بصورت جداگانه به متقاضی ارائه می شود و حدود 20 دقیقه طول می کشد. این قسمت آزمون از مطالبی استفاده می کند که به طور خاص برای تخصص شما طراحی شده است. در هر سناریو، شما نقش تخصص خود را ایفا می کنید (مثلاً به عنوان یک پرستار یا یک داروساز)، در حالی که طرف مخاطب شما نقش یک بیمار، یک مددجو، یا یک مراقب بیمار را بازی می کند. برای علم دامپزشکی، مخاطب صاحب یا مراقب حیوان می باشد.

ساختار آزمون مهارت گفتاری

در هر آزمون گفتاری، هویت و تخصص شما توسط مخاطبتان بررسی می شود و در مورد پیش زمینه تخصص شما یک مقدمه بوجود می آید. سپس نقش ها یک به یک معرفی می شود و شما 3 دقیقه زمان دارید که برای نقش مورد نظر آماده شوید. برای اجرای هر کدام از نقش ها حدود 5 دقیقه زمان دارید.

ایفای نقش در آزمون گفتاری

شما اطلاعاتی را برای اجرای هر یک از نقش ها بر روی کارت دریافت می کنید. این کارت موقعیت و آنچه را که شما باید انجام دهید توضیح می دهد. همچنین می توانید یادداشت هایی هم روی کارت تان بنویسید. در مورد محتوای ایفای نقش و یا اینکه چگونه نقش را بازی کنید، می توانید در طول زمان آماده سازی از فرد راهنما سوال بپرسید.

ایفای نقش ها براساس موقعیت های معمول در محل کار شماست و منعکس کننده تخصص شما در چنین شرایطی است.

 چگونگی ارزیابی مهارت گفتاری

عملکرد شما در هر دو نقش ایفایی بر اساس 9 معیار زیر نمره دهی می شود و نمره هر بخش را برای هر معیار دریافت می کنید:

  1. قابليت فهم (شامل تلفظ، لحن گفتار، استرس روی کلمات، ریتم صحبت و لهجه)
  2. روان و سلیس صحبت کردن (از جمله سرعت و روانی گفتار)
  3. تناسب زبان (از جمله استفاده از زبان، ثبات گفتار و لحنی که مناسب وضعیت بیمار باشد.)
  4. منابع گرامری و بیان اصطلاحات (از جمله محدوده و دقت زبان، توانایی برای بازى با الفاظ و استفاده از نقل قول های متفاوت در صورت نیاز، همچنین توانایی برای حفظ انسجام درگفتگوی طولانی تر)
  5. ایجاد رابطه (از جمله ایجاد تعامل مناسب، نشان دادن نگرشی با حسن توجه و احترام، استفاده از یک رویکرد فاقد هر نوع قضاوت و نشان دادن همدلی برای وضع نامساعد بیمار)
  6. درک و یکپارچه شدن با دیدگاه بیمار (از جمله شناسایی و بررسی نگرانی های بیمار، گرفتن سرنخ هایی از بیمار در مورد نیازهای بیمار و توضیحات مربوط به نگرانی ها و نیازهای بیمار)
  7. ارائه ساختار (شامل تعيين توالي تعاملات بصورت هدفمند و منطقي، استفاده از تکنيک ها براي سازمان دهي موضوعات و نشانه هاي تغيير در موضوع)
  8. جمع آوری اطلاعات (از جمله استفاده مناسب از سوالات مناسب، اجتناب از سوالات مبهم و پیچیده، حمایت از صحبت های های بیمار با گوش دادن فعالانه، شفاف سازی اظهاراتی که مبهم هستند و یا بیاناتی که نیاز به توضیح بیشتری دارند، همچمین خلاصه کردن اطلاعات برای سوق دادن بیمار به منظور کسب اطلاعات بیشتر)
  9. ارائه اطلاعات (از جمله ایجاد شرایط برای بیان آنچه که بیمار از قبل می داند، دادن اطلاعات در تکه های گفتاری با اندازه مناسب، بررسی اینکه آیا بیمار اطلاعات را بخوبی درک کرده است و پی بردن به این موقعیت که آیا بیمار هنوز به اطلاعات بیشتری نیاز دارد.)

 

نحوه نمره دهی آزمون OET به چه صورتی است؟

نمره این آزمون بین 0 تا 500 و با فواصل 10 نمره ای است (مثلاً 340،330،320 و …). در این آزمون نمره کلی (Overall) مانند آزمون آیلتس وجود ندارد. جدول زیر نشان دهنده نحوه نمره دهی این آزمون می باشد:

نمره آیلتس معادل

میزان توانایی های زبانی

نمره آزمونOET

8.0-9.0

توانایی بسیار عالی در برقراری ارتباط با بیماران و کادر پزشکی – درمانی با استفاده از واژگان، ساختار و اصطلاحات مناسب در محیط کار و موقعیت شغلی که با درک کامل متون و مکالمات گفتاری همراه است.

450-500

(A)

7.0-7.5

توانایی مؤثر در برقراری ارتباط با بیماران و کادر پزشکی – درمانی با استفاده از واژگان، ساختار و اصطلاحات مناسب در موقعیت و محیط کار هرچند که اشتباهات و مکث هایی در مکالمات و در متون مشاهده می گردد. درک متون و مکالمات گفتاری در زمینه های پزشکی مطلوب است.

350-440

(B)

6.5

توانایی برقرای ارتباط با بیماران و عوامل پزشکی – درمانی، در محیط کاری که علیرغم وجود اشتباهات و مکث هایی در مکالمات و متون نوشتاری، می توانند از زبان تخصصی و حرفه ای خود به صورت عادی استفاده نمایند.

300-340

(C)

5.5-6.0

200-290

(D)

کمتر از 5.5

توانایی برقرای ارتباط با عوامل پزشکی – درمانی و بیماران در محیط کاری و درک اطلاعات واقعی در زمینه کاری به همراه درخواست تکرار و توضیح بیشتر از مخاطب. اشتباهات مکرر گرامری و واژگانی، همچنین استفاده غلط از اصطلاحات تخصصی کاری مکرراً دیده می شود.

100-190

(E)

توانایی بسیار معمولی در برقراری ارتباط با موضوعات ساده و آشنا به صورت خیلی مختصر که با درخواست تکرار و توضیح بیشتراز مخاطب همراه است. مکالمات و متون نوشتاری با اشتباهات فاحش واژگانی و گرامری که معمولاً باعث درک اشتباه مطلب و یا عدم درک صحیح مطلب می شود همراه است.

0-90

(E)

 

نحوه دریافت نتایج آزمون OET به چه صورتی است؟

نتایج تقریباً پس از 16 روز کاری بعد از آزمون از طریق صفحه شخصی ایجاد شده در سایت رسمی OET در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

حداقل نمره قابل قبول آزمون OET از نظر سازمان نظام پزشکی استرالیا (MBA) چه نمره ای است؟

متقاضیان با شرکت در آزمون OET باید حداقل نمره 350 یا سطح B را در هر یک از چهار مهارت شنیداری، درک مطلب، نوشتاری و گفتاری به صورت مجزا جهت طبابت در حرفه پزشکی در استرالیا را کسب کنند.

ثبت نام، زمان و مراکز برگزاری آزمون OET

این آزمون هر ماه، در بیش از 110 مرکز و در 40 کشور دنیا برگزار می گردد. برای اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون OET، همچنین آشنایی با مراکز مجاز و زمان برگزاری آزمون با مشاورین ما از طریق راه های ارتباطی زیر تماس حاصل فرمایید:

دفتر تهران: ۸۸۲۴۰۴۴۵-۰۲۱

دفتر اصفهان: ۱۵-۳۱۳۱۲۱۱۴-۰۳۱

دفتر سیدنی: ۴۱۰۳۹۳۲۰۷ ۶۱+

همکاران ما در شعب مختف گروه آریا، در هر زمان و مکانی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.

خدمات گروه آریا در راستای آماده سازی جهت شرکت در آزمون OET

  • ارائه مشاوره تخصصی جهت ثبت نام و نحوه آماده سازی در آزمون
  • برگزاری کلاس های آموزشی و دوره های آماده ساری مخصوص پزشکان با ارائه یک دوره آموزش حضوری زیر نظر مدرسین مجرب و تأیید صلاحیت شده
  • ارائه منابع و نمونه سؤالات آزمون و برگزاری آزمون های آزمایشی و شبیه سازی شده جهت تسهیل در کسب نمره مطلوب
می توانید این مطلب را به اشتراک بگذارید

12 دیدگاه دربارهٔ «آزمون OET»

  1. سلام
    ببخشید این ازمون برای رشته ارتز و پروتز هم قابل قبوله؟
    چون این رشته هم از شاخه های پزشکی حساب میشه
    ولی اسمش توی لیست شما نبود

  2. سلام…من گفتاردرمانگرم و برای ویزای مهارتی استرالیابهم گفتن برای ارزیابی مدرک فقط همین آزمونو میتونم بدم…آیا این درسته؟
    همچنین شما نوشتید دوره آموزشی مخصوص پزشکان…اگر برای گفتار بخواهیم چطور؟ آیا برای این گروه هم دوره آموزشی دارید؟

    1. ندای عزیز، لطفاً جهت انجام مشاوره در این زمینه، با یکی از شعب ما تماس بگیرید. کارشناسان مهاجرتی و آموزشی گروه آریا به صورت تخصصی در زمینۀ انجام هرگونه مشاورۀ مهاجرتی در خدمت شما هستند.

    1. بهرام عزیز، درود بر شما! در مورد سؤالتون لطفاً با مشاورین ما در گروه آریا تماس بگیرید. سپاس از همراهی شما!

    1. سلام محمد عزیز
      متاسفانه این آزمون در ایران برگزار نمیشه و شما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه سفر کنید.

  3. سلام میخاستم ببینم به جای مدرک ایلتس یا pte این ازمون رو میشه داد یا نه؟منابعش برای رشته های مختلف تفاوت داره ؟

    1. فاطمه باقری

      سلام بله جایگزین مدرک زبان برای رشته های پیراپزشکی و پزشکی است می شود. منابع برای گروه های مختلف مهارت خوانداری و شنیداری مشابه دارد اما ۱۲ ورژن متفاوت آزمون وجود دارد که در مهارت گفتاری و نوشتاری متفاوت می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Call Now Button