قوانین جدید مهاجرت به استرالیا در سال 2019

در این مقاله به تغییراتی که در برنامه‌های مختلف مهاجرتی به استرالیا در سال 2019 رخ خواهد داد، می‌پردازیم.

 

پیروزی لیبرال‌ها در انتخابات و تاثیر آن بر سیاست‌های مهاجرتی استرالیا

بازگشت ائتلاف ملی لیبرال‌ها به قدرت سیاسی استرالیا و به دنبال آن انتخاب اسکات موریسون به نخست‌وزیری، تاثیرات مستقیمی بر قوانین مهاجرتی در سه سال آینده استرالیا خواهد گذاشت.

 

تغییرات قوانین ویزا در سال 2019

ویزای جدید حمایت خانواده (Sponsored family visa) و پذیرش این ویزا از ۱۷ آوریل 2019 تغییر می‌کند.

تغییرات جدید در ویزای حمایت خانواده که احتمالا شامل ویزای شریک زندگی (Partner visa ) نیز می‌شود قرار است از ۱۷ آوریل 2019 دچار تغییراتی شود. اگر برنامه‌ریزی کرده‌اید که از طریق ویزای شریک زندگی اقدام کنید، توصیه‌ی ما این است که اول یک قرار با سفارت یا اداره‌ی مهاجرت تنظیم کنید تا از شرایط جدید مطلع شوید و بدانید چه تاثیری در برنامه‌های شما خواهد داشت.

قوانین جدیدی که به تازگی مطرح شده‌اند تاثیر زیادی بر زوج‌هایی می‌گذارد که یکی شهروند استرالیا محسوب می‌شود و دیگری برای ویزا‌ی شریک زندگی اقدام کرده است.

اصلاحات جدید قوانین مهاجرتی که در پارلمان به تصویب رسید، به خشونت‌های خانوادگی و سایر شاخص‌های مهاجرتی نیز می‌پردازد.

به طور کلی قوانین جدید در مورد ویزای شریک زندگی به این معناست که درخواست‌ها برای این نوع ویزا با سخت‌گیری‌های بیش‌تری بررسی می‌شوند.

این مطلب را از دست ندهید  کد کشور استرالیا

 

ویزای حمایت از والدین

نوع جدید ویزای حمایت موقت از والدین، که این امکان را به شهروندان استرالیایی می‌دهد تا والدین خود را به استرالیا بیاورند، از 17 آوریل 2019 اعلام خواهد شد. سالانه ۱۵۰۰۰ ویزا از این دست صادر می‌شود. این ویزاها با هزینه‌ی ۵۰۰۰ دلار و ۱۰۰۰۰ دلار برای مدت ۳ یا ۵ سال معتبر خواهد بود. ویزا‌ی جدید والدین نهایتا تا ۱۰ سال تمدید خواهد شد. فرد حمایتگر (sponsor) تنها می‌تواند از دو نفر از والدین خود حمایت کند. حداقل درآمد این افراد باید ۸۳،۴۵۴ دلار باشد و هیچ بدهی به دولت نداشته باشند.

 

مهاجرت با حمایت کارفرما

وزارت کشور با بررسی پرونده‌های مالیاتی کارفرماهایی که مایل به اسپانسر شدن هستند، صلاحیت آن‌ها را تایید یا رد خواهد کرد.

 

ویزای جدید کارآفرینی جنوب استرالیا

حمایت از نوآوری در جنوب استرالیا Supporting Innovation in South Australia (SISA)

این برنامه برای حمایت از افرادی است، که در خارج از کشور استرالیا توانسته‌اند مهارت‌های کارآفرینی خود را به اثبات برسانند. همچنین برای افرادی است که در حال حاضر ایده‌ و طرحی کارآفرینانه دارند یا در مراحل آغازین کسب‌وکار خود خواستار آن هستند که افکار کارآفرینانه خود را در جنوب استرالیا پیگیری کنند.

کارآفرینان باید در ابتدا تاییدیه وزارت تجارت، گردشگری و سرمایه‌گذاری استرالیا را به دست‌ آورند. پس از دریافت تاییدیه می‌توانند درخواست مهاجرت خود را برای ویزا‌ی موقت subclass 408 ارائه دهند. این برنامه (SISA) قرار است به مدت سه سال از نوامبر 2018 تا نوامبر 2021 ادامه پیدا کند. البته شرایط ویزا‌ی افراد بسته به زمانی است که آن را دریافت می‌کنند. دانشجویان بین‌المللی نمی‌توانند در این برنامه شرکت کنند. افرادی که ویزای 408 دریافت می‌کنند نمی‌توانند مانند شهروندان استرالیایی از مزایای بیمه‌ی درمانی برخوردار شوند. هم‌چنین باید هزینه‌ی تحصیل فرزندان کوچکشان را چه در مدارس ابتدایی و چه در مدارس متوسطه بر عهده گیرند.

این مطلب را از دست ندهید  رکوردی جدید از دانشگاه ملی استرالیا

 

هزینه‌های مالی برای دانشجویان خارجی

در سال 2019 هزینه‌ها به قرار زیر است:

دانشجو:  ۲۰،۲۹۰ دلار

شریک یا همسر: 7100 دلار

هر فرزند: ۳،۰۴۰ دلار

 

ساده‌سازی مراحل دریافت ویزا: تبدیل و خصوصی‌سازی سیستم اعطای ویزای استرالیا

وزارت کشور به دنبال ساده‌سازی سیستم اعطای ویزا و تبدیل ۹۹ نوع ویزا به تنها ۹ نوع ویزا است.

وزارت کشور هم‌چنین خصوصی‌سازی سیستم اعطا‌ی ویزا در بلندمدت را هم پیگری می‌کند. جزئیات ویژگی‌هایی که شرکت‌های خصوصی باید دارای آن باشند هم منتشر شده است.

 

انواع برنامه‌های مهاجرتی در سال ۲۰۱۸-۲۰۱۹

برنامه‌های مهاجرتی که هر سال دست‌خوش تغیراتی می‌شوند به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • برنامه‌های مهاجرتی برای جذب افراد متخصص
  • برنامه‌های مهاجرتی برای خانواده‌ی شهروندان استرالیایی که در خارج از استرالیا اقامت دارند. این برنامه‌ها عمدتا متمرکز بر پارتنر و شریک زندگی شهروندان استرالیایی است که در خارج از کشور هستند و قصد مهاجرت به استرالیا را دارند.
  • برنامه‌های مهاجرتی خاص، شامل آن دسته از افرادی است که شرایطشان در برنامه‌های معمول مهاجرتی نمی‌گنجد.

 

مهارت‌ها و مشاغل مهم مهاجرتی در سال 2019

اداره‌ی مشاغل و کسب‌وکارهای کوچک مسئول انتشار لیست مهارت‌های کوتاه مدت و لیست مهارت‌های استراتژیک بلندمدت است. مهارت‌هایی که در حال حاضر مورد نیاز اصلی کشور استرالیا است.

 

هزینه‌های مهاجرتی در سال 2019

هزینه‌های مهاجرتی از تاریخ ۱ جولای 2018 تغییر کرده است. اصلاحیه‌ای که در 21 ژوئن 2018 به تصویب رسید به این تغییرات اشاره دارد.

نوع ویزا هزینه در زمان تهیه‌ی مقاله (دلار) هزینه از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۸

(دلار)

دانشجویی 560 575
مهاجرت براساس برنامه جامع جذب متخصص 3670 3755
فارغ‌التحصیل موقت (Subclass 485) 1500 1535
شریک زندگی (پارتنر) 7000 7160
والدین از 330 الی 3770 از 340 الی 3855
کسب‌وکار 4875 4975
ویزا سرمایه‌گذاری 7150 7310
TSS – STSOL 1150 1175
TSS – MLTSSL 2400 2455

 

دقت نظر داشته باشید که امتیاز قابل قبول برای برنامه‌ی مهاجرت متخصصین در سال 2019 به 65 افزایش یافته است.

 

برنامه‌ی جذب استعداد از سراسر جهان GLOBAL TALENT SCHEME (GTS VISA)

این برنامه برای جذب نخبگان از سراسر جهان به استرالیا طراحی شده است.

رقابت جهانی در حوزه‌ی تکنولوژی برای دولت استرالیا از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. به همین سبب تلاش دولت استرالیا آن است که افرادی که در زمینه‌ی تکنولوژی‌های روز جهان، توانایی‌های خود را به اثبات رسانده‌اند به کشور جذب کند.

برنامه‌ی جذب استعداد از سراسر جهان (GTS VISA) شامل دو بخش است. بخش اول جذب کسب‌وکارهایی است که به گردش مالی ۴ میلیون دلار در سال دست یافته‌اند و دیگری جذب استارت‌آپ‌های آینده‌دار.

 

از سال‌های بسیار دور تا به امروز برنامه‌های مهاجرتی استرالیا تغییرات بسیار زیادی را تجربه کرده‌اند. شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تاثیرات مستقیم و غیرمستقیمی بر تصمیمات دولت‌های مختلف در شرایط مختلف می‌گذارد. روزگاری استرالیا برای افزایش جمعیت کشور بعد از جنگ جهانی دوم برنامه ساده‌ای طراحی کرد. امروزه این برنامه به پروژه‌ی گسترده‌ای توسعه پیدا کرده است که سعی دارد نیاز‌های روز اقتصاد و جامعه‌ی استرالیا را پوشش دهد.

 

اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و یا می‌خواهید ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کنید مطالب زیر را نیز بخوانید:

تحصیل در استرالیا بدون آیلتس یا تافل
شرایط مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور ۲۰۱۹
10 دانشگاه‌ نوین برتر در استرالیا
10 شهر برتر استرالیا
ارزانترین شهر استرالیا برای زندگی دانشجویی
استرالیا یا کانادا ؟ به کجا مهاجرت کنیم؟
مزایای مهاجرت به استرالیا
چگونگی مهاجرت به استرالیا
اقامت استرالیا
روش های مهاجرت به استرالیا
بهترین رشته‌ ها برای مهاجرت به استرالیا
برترین دانشگاه‌های استرالیا
نحوه­ پیدا کردن کار در استرالیا
امتیاز مهاجرت به استرالیا
مدارک لازم برای ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای تحصیلی استرالیا
نکاتی در مورد ویزای دانشجویی استرالیا
برترین دانشگاه های استرالیا در سال 2019
صفر تا 100 تحصیل در استرالیا (هر آنچه که باید بدانید)

 

 

2+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button

+


x